2777
2789

دعا کنید به حق عصمت حضرت زهرا شوهرم کوتاه بیاد همین امشب... دلش نرم شه.‌. اخلاقاش خوب شه.. پیامم بده.. وفادار باشه بهم.. محبتش نسبت به من روز افزون باشه....💔

اگ راضی بودین برای خوشبختی و آرامشم یدونه صلوات بفرستید.. خدا خیرتون بده

آره    

اگه رفتی حرم التماس دعا سقط مکررم 4 تا سقط کردم آخریش دی ماه بود توقف رشد میکنن بی دلیل، واسم دعا کن یه بچه سالم بهم بده خدا

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه رفتی حرم التماس دعا سقط مکررم 4 تا سقط کردم آخریش دی ماه بود توقف رشد میکنن بی دلیل، واسم دعا ک ...

اگه لیاقتشو داشته باشم چشم. حتما دعات میکنم.

به قول یکی از آشناها انشالا دوقلو پسر   

بدون تاریخ, بدون امضا
اگه لیاقتشو داشته باشم چشم. حتما دعات میکنم. به قول یکی از آشناها انشالا دوقلو پسر    

ممنونم انشالله الهی آمین 🥺🌼

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

انشالله تا نرسیده به عید تو بغلت باشه❤️

اگر میموند مرداد به دنیا میومد 😭

ممنونم عزیزم انشالله 

نازنین .دعا کن بچم سالم باشه ❤️🫂

انشالله سالمه عزیزم واسش آیه الکرسی خوندم