2777
2789

برای چ رشته ای؟

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آموزش هنر میخوام 🥲

کلی موفق باشی😻

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
خودت چی ؟

من پارسال کنکور نقاشی گرافیک دادم (چیزی نخوندم) تهشم بدون کنکور اومدم طراحی صنعتی🤦🏽‍♀️

رو بخش کنکور عملی هم کار کن و کلاس برو

من پارسال کنکور نقاشی گرافیک دادم (چیزی نخوندم) تهشم بدون کنکور اومدم طراحی صنعتی🤦🏽‍♀️ رو بخش ...

بنظرت سخته ؟من هر چی میخونم انگار هیچی یادم نمیمونه چقدر منابع زیاده دیگه نمیدونم چه کنم بعد رشته ای که من انتخاب کردم پذیرشش تو شهر ما کمه دعا کن قبول شم آیندم فقط به همین بستگی داره🙃

بنظرت سخته ؟من هر چی میخونم انگار هیچی یادم نمیمونه چقدر منابع زیاده دیگه نمیدونم چه کنم بعد رشته ای ...

منم از همین پراکندگی منابع ترسیدم

اگه میترسی و فک میکنی نمیفهمی کلاس برو ک اصولی بهت بگن از ذهنت نپره و تاثیر بزاره

رو بخش عملی هم حتما کار کن 

ان شالله قبولی و میترکونییی🌞