2777
2789

ما عقدیم شوهر من عصرا زنگش میزنم میگه دارم میرم مغازه 

اما گاهی پیش میاد ک نیم ساعت یه ساعت بعد میره 

لابد میره پیش دوستی رفیقی کسی 

ولی خب سوال شد برام ک بقیه میپرسن از شوهراشون ک کجا بوده یا نه 😄

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا یه سندرومی دارن به اسم "نمیگم کجا بودم ولی بیرون بودم" هنوز اسمی کشف نشده😂😂😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

یا سرکار می‌ره یا می‌ره بیرون منم همه جا میبره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

اره خودش میگه میرم فلان جا 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

همسر من دقیقا بهم میگه که کجا میره اصلا اهل رفیق هم نیست اگه واقعا کاری داشته باشه بیرون میره

مثلا امروز بعد دوهفته خونه بود هیچ جا نرفت پسرم حوصلش سر رفته بود باهم رفتن خونه مامانم 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**