2777
2789
عنوان

دوست صمیمی

43 بازدید | 2 پست

من ی دوست صمیمی دارم که باهاش ۸ ماهه دوستم و ۱۱ شهریور باهم صمیمی شدیم . و این دوست صمیمی من ی دوست صمیمی دیگه هم داره که ۴ شهریور باهاش صمیمی شده . دوست صمیمیم به من زنگ میزنه ، غیبت کنیم ، میخندیم ، حرف میزنیم ، ناراحته میاد پیش من و فکر کنم خیلی کم با اون یکی دوستش حرف میزنه ولی اون دوستش همیشه میره خونشون و باهمدیگه کلاس تکواندو میرن و عکس و ویدیو میگیرن و من هنوز که هنوزه باهاش نتونستم بیرون چون خانوادم نمیگذارن و من حسودی میکنم. میخواستم بدونم حسادت من عادیه ؟ یا بیخیال رد شم ؟ یا اینکه من فک میکنم به اون دوستش بیشتر توجه داره ؟ ممنون میشم جواب بدین

وای دوست منم  حسوده  نمیزارهد من  ی  دوست صمیمی دیگه داشته باشم  .البته دوسش دارم ولی خب  من  اجتماعی تر از اونم  و اون  درونگراس  و حسوووده  .

اذیت  نکن خانوممم  بزار ما دوست های دیگه هم داشته باشیم  .راز  دوستی  پایدار ما دست پخت  خوبمونه  .برا هم  غذا  میپزیم و کافه اینا  نمیریم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.