2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب ها چند دسته ان عزیزم، ممکنه تفکرات درونی مون باشه، ممکنه القائات شیطانی باشه و ممکنه رویای صادقه باشه که رویای صادقه تعبیر داره. ما معمولا نمیدونیم خوابمون کدوم دسته است✨

«اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»
بفرما

خواب دیدم یه جایی با برادرهام ، داییم و مادربزرگم نشستیم از رو زمین توت قرمز میخوریم. برادر شوهرم هم تو راه داره میاد بعد من گفتم یه ظرف بدید برای شوهرم توت جمع کنم دوست داره ، داییم گفت برای برادرشوهرت هم جمع کن گفتم شوهرم مهم تره ولش کن اونو ، خلاصه من داشتم توت جمع میکردم برادر شوهرم رسید. داییم بهش توت داد یه دونه خورد گفت من دوست ندارم ، آورد توت های تو دستش رو ریخت تو ظرفی که توت های شوهرم و جمع میکردم گفت ایناام برای داداشم من دوست ندارم

بفرما

تعببر میکنی ؟منم ی خوابی دیدم 

من و نامزدم اختلاف داریم و. بهم خیانت کرد الان س هفته هس هیییچ حرفی نزدیم و.. کلا قهریم 

دیشب خواب دیدم مادر بزرگ نامزدم‌ ک فوت کردن اومده بود تو خوابم بعد انکاری منو اون تو ی خونه تنها بودیم باهم غذا می‌خوردیم.. بعد من تکیه داده بودم به اون اونم منو بغل کرده بود موهامو ناز میکرد بهش گفتم چرا( اسم نامزدم ) اینطوری میکنه باهام . به من گفت تو کاریت نباشه من میدونم اونو چیکار کنم .تعبیرش چیه؟

اگه اینو میبینی ازت میخوام که😔😭برام دعا کنی تا آرامش بگیرم و زندگیم درست بشه منم طعم خوشبختیو‌ بفهمم چون بد عدالتی بود که منی که ۱۷ سالمه نامزدم بهم خیانت کنه و بخوام طلاق بگیرم در حالی که عاشقشم..خدایا بهم کمکم کن بقیشو‌ پشتم باش😥😥💔💔

برکت و ثروت تو زندگیتون میاد که واستون مهم نیست به بقیه اعضای خونواده شوهرتون چه قدر میرسه 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
شما تعییر خواب بلدید؟

بله یکمی

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من