2777
2789
حست بمن چیه

ادم مهربونی هستی..مذهبی نیستی ولی به خیلی چیزا اعتقاد داری..

دوست داری برای خودت یه هدف داشته باشی و بخاطرش تلاش کنی..نمیدونم شایدم هدفتو داری

ولی تلاشت کم و نمیکنی خودتو به تنبلی میزنی

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

ادم مهربونی هستی..مذهبی نیستی ولی به خیلی چیزا اعتقاد داری.. دوست داری برای خودت یه هدف داشته باشی ...

چرابارضاازدواج نمیکنم؟؟میش دلیلشوبگی

اون کس کیه غریبست یااشنا سنتیه یا دوستی

وای من دکترامیخام اجی

و گاه باید خندید بر غمی بی پایان...🥲❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم مهربونی هستی..مذهبی نیستی ولی به خیلی چیزا اعتقاد داری.. دوست داری برای خودت یه هدف داشته باشی ...

ما به هم میرسیم ؟ کی از بلا تکلیفی موضوع توی ذهنم در میام  ؟ بچه علی چیه ؟ 

دوباره پیام میده؟حسش بمن چیه؟

حس طرف مقابلت بهت 

دوست داره بله دوباره پیام میده ولی بعد یه مدت از چشمت میوفته و تو جوابشو نمیدی ازش سرد میشی

اگه اینطور شد تگم کن🌺

چرابارضاازدواج نمیکنم؟؟میش دلیلشوبگی اون کس کیه غریبست یااشنا سنتیه یا دوستی وای من دکترامیخام ...

اشناس ..سنتی ازدواجت

چون قصد ازدواج نداره و به توام جواب خاصی درباره ازدواج نمیده تلاشی برای رسیدن نمیکنه به همین دلیل تو ازدواج میکنی 🌺

البته شاید حسم اشتباه کنه ..انشاالله به هر کسی ک دلت پیششه برسی❤

اشناس ..سنتی ازدواجت چون قصد ازدواج نداره و به توام جواب خاصی درباره ازدواج نمیده تلاشی برای رسیدن ...

خیلی ممنون انشالله ت هم امضات براورده شه جانا🥲❤️

ازروزاول ک اشناشدیم گفت قصدش ازدواجه و الان قراره ب خانوادش بگه ولی هنوزنگفته حس میکنم روحرفا و قولاش نمیمونه

ینی هیچوقت قرارنیس ک به خانوادش بگه؟؟

بعداینک میشه بگی کی شاغل میشم و شغلم دولتیه یا ن

و گاه باید خندید بر غمی بی پایان...🥲❤
انشاالله جور میشه..یلحظه با یکی دیگه از خانم ها اشتباه گرفتم ..عزیزم خبرای خوش تو راه شک نکن🌺

مرسی مهربون جان انشاءالله🌹🙏عزیزم اینم میگی چندتابچه میارم وجنسیتاش چیان؟

لطفابرام دعاکنید بچمو صحیح وسالم بغل بگیرم مرسی❤️