krmanim مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 931 عنوان پروتئین تراپی مو خوبه؟ 💚💚 567 بازدید | 7 پست موهام خیلی پف خشکه خیلی دوستدارم پروتئین تراپی کنم، کسی تجربه داره لطفا بگه صافتر میشه؟ موندگاریش چقده؟؟🌹🌹🌹🌹 🍃ب کوتاهیه آن لحظه شادی ک گذشت، غصه هم میگذرد 🍃 1402/02/07 | 15:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاربرهشتمهستم عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2813 عالیه ۱ سال میمونه بعد باید بری ترمیم که ریشه هان که در اومده رو بزنن به نظرم این حرف در مورد مردا درسته:یه مرد برای عاشق شدن فقط به یه لحظه نیاز داره ولی برای اینکه بخواد عشقشو فراموش کنه یه عمرم کمه....✨❤️
krmanim مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 931 عالیه ۱ سال میمونه بعد باید بری ترمیم که ریشه هان که در اومده رو بزنن ریزش نداره مو، مراقباتشو میگی خیر ببینی 🍃ب کوتاهیه آن لحظه شادی ک گذشت، غصه هم میگذرد 🍃
کاربرهشتمهستم عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2813 ریزش نداره مو، مراقباتشو میگی خیر ببینی نه اصلاباید با شامپو فری سولفات بشوری و یه ماسک تو حمام بزنی و وقتی اومدی موهاتو با سشوار خشک کنب به نظرم این حرف در مورد مردا درسته:یه مرد برای عاشق شدن فقط به یه لحظه نیاز داره ولی برای اینکه بخواد عشقشو فراموش کنه یه عمرم کمه....✨❤️
krmanim مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 931 نه اصلا باید با شامپو فری سولفات بشوری و یه ماسک تو حمام بزنی و وقتی اومدی موهاتو با سشوار خشک کنب فعلا در مرحله تحقیق م از پف موهام خسته شدم، بعضی ها میگن زود اثرش میره نمیدونم دودل موندم، ممنون از نظرت عزیزم 🌹 🍃ب کوتاهیه آن لحظه شادی ک گذشت، غصه هم میگذرد 🍃
کاربرهشتمهستم عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2813 فعلا در مرحله تحقیق م از پف موهام خسته شدم، بعضی ها میگن زود اثرش میره نمیدونم دودل موندم، ممنون از ... نه عزیزم مطمئن باش عالیه ولی کراتین نگن کراتین خیلی زود میره مورو داغون میکنه ممنون میشم پیجمو فالو کنیeli.ddokht به نظرم این حرف در مورد مردا درسته:یه مرد برای عاشق شدن فقط به یه لحظه نیاز داره ولی برای اینکه بخواد عشقشو فراموش کنه یه عمرم کمه....✨❤️
دلیآر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 11481 ۸۰ درصد صافی داره ،ریزش هم نداره ماندگاری هم ۶ ماه تا ۸ ماهمراقبت هم شامپو و ماسک بدون سولفات استفاده کن ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
krmanim مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 931 نه عزیزم مطمئن باش عالیه ولی کراتین نگن کراتین خیلی زود میره مورو داغون میکنه ممنون میشم پ ... حتما 🌹 🍃ب کوتاهیه آن لحظه شادی ک گذشت، غصه هم میگذرد 🍃