2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من برق خوندم راضیم، هم اینجا برام شغل هست هم شغل دوم دارم هم اگه بخوام مهاجرت کنم میتونم

مهندسی خوب تو دانشگاه سراسری معتبر خیلییی‌ بهتر از پزشکیه، پزشکی فقط فقط فوق تخصص به درد میخوره

کار برای رشتتون گیر میاد؟

بله چرا نیاد، برق رو خیلی جاها میخوان، به نظر من بهترینا الان عمران و کامپیوتر و برق و مکانیک و نفت هستن، نفت تو شرکت نفت میتونید کار کنید درامدشم عالیه

ولی مهندسی ها رو باید دانشگاه خیلی خوب رفت تا کار واسش جور شه

بله چرا نیاد، برق رو خیلی جاها میخوان، به نظر من بهترینا الان عمران و کامپیوتر و برق و مکانیک و نفت ...

اخه از هرکی پرسیدم میگه برای خانمها مهندسی زیاد شغل نیست و پزشکی بهتره و فلان 

🦋Pretty when you cry

پزشکی خیلی سخته اوردنش، بعدشم این همه پزشک عمومی به چه دردمون میخوره، فقط باید به فکر فوق تخصص باشید که اونم وقتی تو سن ۳۰-۴۰ میگیرید مدرکشو به چه دردتون میخوره، خیلی سنتون میره بالا تا بتونید بگیریدش خیلی هم سخته درساش، البته اگر علاقه دارید میتونید برید ، من دختر دوست مامانم مکانیک تبریز خونده بود مهاجرت کرد آلمان

پزشکی خیلی سخته اوردنش، بعدشم این همه پزشک عمومی به چه دردمون میخوره، فقط باید به فکر فوق تخصص باشید ...

دقیقا بخاطر همین که آوردنش خیلی سخته از تجربی میترسم وگرنه دندون پزشکی یا داروسازی دوست داشتم 

🦋Pretty when you cry

من IT خوندم تخصص شبکه..همه جا اولویت با نیروی آقا هست و خیلی جاها فقط آقا میخوان..اکثر جاها هم خانمها رو جذب می‌کنند برای کارهای ساده و رو مخ و به قولی مزخرف سطح پایین..حقوق خانمها هم پایین تر و هدف اصلی جذب خانم حقوق پایین تر هست