2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 53 پست
پاشو اگه لوازم کیک داری کیک درس کن  یا غذا واس خودت درس کن یه کاری کن سرگرم بشی

مرسی ولی میترسم مثلا دارم کیک درست میکنم رعد و برق داره میزنه یهو برق بگیره منو😑😂💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه درس دارم بدبختیش آینجاست🥲😂💔

خوب دیگه پاشو درستو بخون

ببخشیدا چرا اونوقت نرفتی باهاشون ؟؟؟؟روستاک کیف میده الان بهاره قشنگه همه جاها

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

مرسی ولی میترسم مثلا دارم کیک درست میکنم رعد و برق داره میزنه یهو برق بگیره منو😑😂💔

چرا من میخندم ب جملهاتتتتت🤣🤣🤣🤣🤣خدا باز جای شکرداره

من از شما شجاع ترمممممم

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

خوب دیگه پاشو درستو بخون ببخشیدا چرا اونوقت نرفتی باهاشون ؟؟؟؟روستاک کیف میده الان بهاره قشنگه همه ...

به خاطر امتحانات نرفتم خانواده خیلیییی اصرار کردن ولی من چون اونجا شلوغه نمیتونم درس بخونم نرفتم

به خاطر امتحانات نرفتم خانواده خیلیییی اصرار کردن ولی من چون اونجا شلوغه نمیتونم درس بخونم نرفتم

اها

الانم پاشو برو درستو بخون 

بهش فکر نکن ۱

چرا من میخندم ب جملهاتتتتت🤣🤣🤣🤣🤣خدا باز جای شکرداره من از شما شجاع ترمممممم

خنده داره ولی برای من ترس اور 😑😂💔

من کوچیک بودم حس میکنم شجاع تر بودم هر چی بزرگ تر میشم بدتر میشم خدایا کمککککک صدامو داری!؟🥲😂💔

خنده داره ولی برای من ترس اور 😑😂💔 من کوچیک بودم حس میکنم شجاع تر بودم هر چی بزرگ تر میشم بدتر می ...

وای ببخشید 🤣🤣🤣🤣خداصداتو داره 

ولی این درختا بیشتر ب اب نیازدارن

هرچی بیشتر بهش فک کنی بدتر میترسی

چون تو گفتی باشه🥲😂♥

🤣🤣🤣🤣🤣🤣افرین دختر حرف گوش کن 

بیاببوسمت💋💋💋💋💋

وای ببخشید 🤣🤣🤣🤣خداصداتو داره  ولی این درختا بیشتر ب اب نیازدارن هرچی بیشتر بهش فک کنی بدت ...

باورت میشه الان زیر پیتوم چراغ گوشیمو روشنه تا بتونم درس بخونم🥲😂

باورت میشه الان زیر پیتوم چراغ گوشیمو روشنه تا بتونم درس بخونم🥲😂

نه😱😱😱😱😱

اله مه پپک میقام🥺😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣