2777
2789
عنوان

دوستی ازدواج

244 بازدید | 15 پست

سلام عرض ادب  بچه ها به نظرتون اشنایی

برای انتخاب دختری یا پسری برای ازدواج کدوم گزینه مناسب تر هست و پایدارتر هست 

۱ پارک

۲سینما.کافه .

۳بازار های بزرگ  (دوطرف حتی اتومبیل داشته باشن پیاده هم دیگه رو میبینن )

۴ گذری که منظورم تو خیابون و یهو دیدن 

۵ همسایه ها یا فامیل 

۶ سنتی که انتخاب خوانواده ها باشه

۷ فضای آموزشی،مثل کلاس زبان و کلاس کامپیوتر و از این جور جاها 

۸ فضای  مجازی  که به نظر خودم اصلا مناسب نیست 

واسه خودم نمیخوام یکی از آشنایان ازم کمک خواست به نظرم نظر چن نفر بهتراز نظر یگ نفر هس

(لطفا تو جواب هاتون شئونات اسلامی رعایت شه)

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من چند نفرو میشناسم تو اکیپ بودن باهم‌یا از طریق دوست مشترک یا مهمونی این چیزا ک همشون بودن  خ ...

منم یکی از  دوستم ازدواج کرده ۴ سال هست پایدار هست 

تو استخر مهمونی باهم آشنا شدن 

پس نظر شماام قسمت هست ممنون

بجز ۶ و ۸ 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

بچه من دانشگاهو نگفتم چون دانشجو نیستن اونی که راهنمایی خواست 

یه چیم بگم 

خدایی نکرده(( سوتفاهم نشه واسه خودم نمیخوام من متاهلم و در کنار همسرم این پیکو نوشتم  )) مرسی از همتون که لطف میکنید از تجربه هاتون برای ما میگید که شاید تاثیر مثبت بزاره