2777
2789
عنوان

ماه اخرم

92 بازدید | 5 پست

کلا تو بارداری بی اشتها شدم و تا ۸ ماهگی که ۲ کیلو هم کم کرده بودم الان ۲ کیلو اضافه کردم تو ۳۶ هفته و ۵ روزم

ولی پدرم مریض احوال استرس دارم کلا بی اشتها شدم 

از طرفی کلا تو بارداری بی اشتها شده بودم از صبح ساعت ۹ ی لیوان چایی و ی کف دست نون و خامه و مربا خوردم دیگه لب به هیچی نزدم 

دلم برا بچم میسوزه چیزی بخورم ولی الان بالا میارم نمیدونم چیکار کنم

اگه چیزی نخورم  طوریم میشه؟

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

از بس چیزی نخوردی معده ات الان ب اینکه چیزی بخوری واکنش نشون میده اون بچه چ گناهی کرده ک تو با نخوردن شکنجه اش میدی 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه گناه داره عزیزم...مکمل هاتو سروقت میخوری؟ مولتی ویتامین اشتها رو زیاد میکنه که

انشالله پدرت سلامت باشه به خودت استرس نده،در مورد بی اشتهایی دکترت چیزی نگفته؟

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز