2777
2789
عنوان

سوال زنانه

234 بازدید | 19 پست

بچه ها من از اول عید همش مجبور شدم آنتی بیوتیک بخورم هر سری ب خاطر ی مسئله ای ...

مترونیدازول ک میخوردم این اخریا ادرارم ببخشید تیره شد .بعدشم یکم حس میکردم دارم عفونت میگیرم ی طوریم بود.

الان دو روزه ترشح سبز کمرنگ دفع میشه ازم 

ولی خارش چیزی ندارم .ینی ب خاطر آنتی بیوتیک بوده؟

ممکنه خود ب خود رفع شه یا باید برم دکتر ؟

چون اشتباه کردم زیاد خودمو با ژل شست و شو میشستم همین مدت ینی بدترش کردم .میگم شاید یکم مراعات کنم درست شه؟

یا خطر ناکه؟حتمی دارو میخواد 

عفونت داری برو دکتر

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چرا با ژل میشوری اصلا خوب نیست و الان هم عفونت شدید داری پماد یا شیاف کلوتریمازول بگیر هر روز استفاده کن همزمان هر ۱۲ ساعت میترونیدازول دو تا باهم بخور ،حتما باید باهم استفاده بشن چون اون پماد و قرص مکمل هم هستن و تنها فایده ندارن

چرا با ژل میشوری اصلا خوب نیست و الان هم عفونت شدید داری پماد یا شیاف کلوتریمازول بگیر هر روز استفاد ...

وای شدیده ینی ؟

من خارش نداشتم فک کردم شاید ph بهم خورده اینجور شده بخاطر آنتی بیوتیک

وای شدیده ینی ؟ من خارش نداشتم فک کردم شاید ph بهم خورده اینجور شده بخاطر آنتی بیوتیک

من سر حاملگیم همینطور بودم اولش عفونت خمیری سفید بود بعد سبز شد خیلی بد بود یکسره ازم میومد رفتم دکتر همینا رو داد خوردم دیگه خوب شدم اصلا فکرشو نمیکردم اون وضعم خوب بشه

به خاطر آنتی بیوتیک های که خوردی باکتری های مفید رحم و واژن از بین رفتن احتمالا قارچی شده واژنت از این پماد های که مخصوص عفونت و قارچه استفاده کن هم میتونی بری دکتر هم به داروخانه ها مشکلتو بگی بهت پماد و دارو میدن 

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز