2777
2789
عنوان

جوش های سینه

898 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من نزدیک یه ساله تقریبا که یکی از سینه هام مثلا یک ماه یه چیزی مثه توده میزنه ورم میکنه قرمز میشه فشار هم بدی میترکه و سوراخ میشه بعد دوباره بعد از یک ماه یکی‌دیگه میزنه و شبیه جوشه ولی اندازه جوش نیست بزرگتره گاهی هم التهاب و خارش داره شما تا حالا چنین تجربخ ای داشتین؟البته من اوایل فک میکزدم بخاطر پلی کیستیکه ولی فک‌نکنم اگع میتونین راهنماییم کنین ممنون یه همچین شکلیه پلی یکم گنده تر

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عرض کنم خدومتون عکس وا نمیشه

اوو متاسفم عکسع عکس یه بیماری به اسم هیدرآنیت بود که خواستم بگم اون شکلی بود ولی بززگتر

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...
اوو متاسفم عکسع عکس یه بیماری به اسم هیدرآنیت بود که خواستم بگم اون شکلی بود ولی بززگتر

لینک بزار چه بیماری هس🤣

اگه این امضارو میخونی برای دعا میکنی قبول شم؟ بگی صلوات میفرستم
منم وا نمیشه

در مورد عکس توضیح دادم عکس هیدرآنیت بود که نمیدونم چیه ولی از اونجایی که نمیخوام خودسرانه تجویز کنم خواستک یه مشورتی کنم بعد برم دکتر

وااای توروخدا زود برو دکتر 

آره میرم حتما مرسی که گفتی جدی نگرفته بودمش