2777
2789
عنوان

آزمایش بتا

110 بازدید | 13 پست

سلام دوستان روزتون بخیر

امروز ۲ روز از موعدم گذشته بود

رفتم بتا دادم منفی شد...

چقدر امیدوار بودم...

احساس میکنم ته دلم خالی شد با شنیدن جواب منفی...

یکسال و نیمه ...

به نظرتون واقعا منفیه یا من زود رفتم؟

خدایا شکرت❤️🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یکم صبر کن بعدا بازم برو 

اخه تیکر بارداری هم زدی🧐

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
نوشتم تیکر برای چیه

اها تازه دیدم 

عزیزم ایشالله خدا ب ارزوت برسونتت 

تمام کسایی ک منتظرن نی نی سالم و صالح بده ایشالله🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙💙💙💙💙🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
نوشتم تیکر برای چیه

عزیزم خودتو تقویت کن خیلی به خودت برس ۱ماه پیش فهمیدم باردارم دوروز پیس خونریزی شدید کردم یه روز از خونریزیم هم می‌گذشت  فکر کردم سقط کردم رفتم سونو بچم سقط نشده بود خداروشکر ولی دکتر بهم گفت بدنم خیلی ضعیفه همش باید استراحت کنم وگرنه در حال سقطه اقد میترسم حالا گفت میخاد ازت تغذیه کنه ولی روز ب روز تحلیل میری🥺

تنبلی تخمدان

منم با تنبلی تخمدان بعد ۴سال باردار شدم خودشم خود ب خود

انقد دکتر رفتم دارو و امپول و …..

درست وقتی ک دیگه کاملا بیخیالش شدم  فهمیدم باردارم 

شمام کمی خودتو ب بیخیالی بزن میدونم خیلی سخته چون منم این راه هارو طی کردم  

ولی وقتی دیگه بیخیالش شدی مطمئناً  باردار میشی ایشالله 🤲🏻