2777
2789
عنوان

شغل رو توی عقده نامه مینویسن😟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 35 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانه داری خودش ی شغل لدفا ب شغل خانه داری توهین نکنید

توهین نکردم عزیز

توی این دوره زمونه ک همه فوق لیسانس دارنو و شاغلن من دلم نمیخواد بزنن برام خانه دار

من ۲۲ سالمه و مجردم اما وقتی میرم اداره ای جایی و برام میزنن خانه دار قلبم میشکنه

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃

بله می نویسن مثلا زن عموم رو زدن شغل معلم .بعد دیپلم ردی معلم نهضت بود .مادر بزرگم وعموم خون به پا کردن چون دو سه سال بعد آموزش و پرورش اینارو قبول نکرد

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

🥲دوس دارم گریه کنم الان تویی ک درست تموم بشه شاغل شی اون موقع چی! میتونن تغیرش بدن؟

کی توجه میکنه خدایی؟خب یه زمانی عقد کردی که محصل بودی بیکار بودی دانشجو بودی یاهرچی ،بعدا که بری سرکارکی  میاد بگه عه تو چون عقدنامه ات نوشته خانه دار پس الانم بیکاری و مسخرت کنه😐😐😐😐😐

کاربری سوم😅 ایشالا اخرین کاربریه دیگه😓 

اون عقد نامه برا تو و همسرت هست نه برا بچه!یادم نیست تو عقد نامه نوشتن یا نه ولی تو محضر میپرسن و یه جایی ثبت میکنن که اگه مثلا شوهر محترم بهت گفت دکتره و ۲ سال دیگه منشی و پرستار از اب دراومد یه مدرکی داشته باشی که دروغ گفته!

اسم خانه دار میاد یه طوری میشم یاد زنای ۴۰ سال پیش میوفتم مگه الان کسی هست دلش بخواد خانه دار باشه؟؟ ...

من ۲۲ سالمه

رفتم برای یکی از کارای اداریم گفت شغلت چیه گفتم بیکار

برام زد خانه دار

😶😑انقد قلبم شکست ک نگو

اولین بارمم نبود ک میزدن برام خانه دار

خب منی ک مجردم و سنم کمخ چرا باید با مادرم یکی باشم

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃
توهین نکردم عزیز توی این دوره زمونه ک همه فوق لیسانس دارنو و شاغلن من دلم نمیخواد بزنن برام خانه دا ...

ن عزیزدلم اینطور نگو گلم چون هرخانمی حتی بیرونم کارکنه بازم همه از خانه دار بودنش حرف میزنن ک مثلا دستپختش عالیه یا تربیت بچااش عالیه پس ازینکه شغل خانه داری رو داری خجالت نکش بلکه با ابهت بگو خانه دارم اتفاقا شغل خیلی سختیم هست پرچم همه ی زنا بالاس✌️

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️