2777
2789
عنوان

رانندگی مردا

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 28 پست
شوهر من رانندگی اش اونقدر فوق العاده است رو دستش ندیدم،از نظر من یه جی پی اس تو مغزش داره جوری ردیاب ...

مسلما هرچقدر با ماشینت رانندگی بیشتری انجام بدی مسلط تر میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هروقت رانندگی کنم همیشه ی پسر یا مرد روانی هست که بیاد از کنارم سریع رد بشه و ویراژ بده 

نمیدونم میخان رانندگیو به رخ بکشن یا از حسودیشونه ی زن رانندگی میکنه

حالا من همیشه از سمت راست رانندگی میکنم که اگه سرعتم کم بود یا هرچی بقیه راحت برن 

بارها خانوم دیدم چنان از فرعی وارد اصلی میشه میخوای سرتو بکوبی به دیوار یعنی قشنگ میاد وسط خیابون بدون توقف و با سرعت کم یعنی قشنگ میگه به پشمم ماشین پشتی سرعت داره اکثرا هم سرویس مدرسه هستن بخدا همین دیروز یکیشون نزدیک منو به باد بده 

مسلما هرچقدر با ماشینت رانندگی بیشتری انجام بدی مسلط تر میشی

منم رانندگی میکنم ولی انصافا معتقدم رانندگی اقایون بهتره و خانم ها قانون مدار تر هستن،خودم هنوز بعد حدود ۱۹سال از گرفتن گواهینامه ام هرگز نتونستم یه چای پشت فرمون بخورم،جوری دو دستی فرمون رو میچسبم که خود عقربه های ساعت از ۱۰ و ربع من خنده شون بیاد

مقایسه میکنم با رانندگی پدر و شوهر و برادر و خواهر زاده و ...کل مردان خانواده ،اصلا قابل مقایسه نیستیم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

ولی از نظر علم روانشناسی مردا چون قسمت حافظه فضایی شو بهتر هست رانندگی هم بهتر میکنن...اگر چه خیلیاش ...

اینا همش حرفه. باور نکن. برای اینکه بگن رانندگی کار مردونه س این اراجیفو میگن. راننده حرفه ای چندسال رانندگی کرده و عکس العمل مناسب توی ناخودآگاهش ثبت شده. رانندگی مرد و زن نداره. انقدر مرد مرد و زن زن نکنیم

منم رانندگی میکنم ولی انصافا معتقدم رانندگی اقایون بهتره و خانم ها قانون مدار تر هستن،خودم هنوز بعد ...

حالا بیا رانندگی خانم و خواهر منو ببین. پشت فرمان با گوشی رانندگی میکنند. فرمونو ول میکنن.

شما خودتو نگاه نکن مثل فلکه آب به فرمون میچسبی.

شما زنها چرا همدیگرو میکوبید؟  

حالا بیا رانندگی خانم و خواهر منو ببین. پشت فرمان با گوشی رانندگی میکنند. فرمونو ول میکنن. شما خودت ...

شما از اول داری تلاش میکنی ثابت کنی رانندگی خانم ها از مردها بهتره،بعد به من خرده میگیری شما زن ها چرا همدیگر رو میکوبید😁

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

شما از اول داری تلاش میکنی ثابت کنی رانندگی خانم ها از مردها بهتره،بعد به من خرده میگیری شما زن ها چ ...

من چکاره ام ک ثابت کنم. رانندگی زنها رو توی کل دنیا تحقیر میکنند چه برسه ب ایران. از قدیم اینجور بود. مرد جنس قوی و برتره

من چکاره ام ک ثابت کنم. رانندگی زنها رو توی کل دنیا تحقیر میکنند چه برسه ب ایران. از قدیم اینجور بود ...

خب عزیزم آمار که فقط به رانندگی خواهر شما نیست الان تو مسابقات رانندگی هم رکورد دست اقایونه..به رانندگی تو خیابون نیست که