2821
2789
عنوان

زایمان

161 بازدید | 30 پست

طبق حساب دکتر امروز ۴۰هفته رو تموم میکنم وقت زایمانمه اینو همه خانواده شوهر و خودم میدونن  یک سال پیش که من قهر کرده بودم شوهرم ماشینش فروخت بعد اشتی امدم دیدم از ماشین خبری نیس الان چهار ماه میشه جاریم اینا ماشین گرفتن یکی دو بار ماشینشون ازشون گرفتیم  اونم بخاطر بچه مجبور شدیم چون خونمون تو دهات پیدا کردن ماشین خیلی سخته هر بارماشین گرفتیم جاریم بخدا تو ده دقیقه هزار بار زنگ زد گفت کی میایین اینم بگم کلید ماشین ما همیشه دست برادرشوهرم بود اون سوار میشد هر وقت میخاستیم بریم جایی می رفتیم ازش میگفتیم بعضی موقع ها هم شوهرم خجالت میکشید کلید ماشینشو بگیره  از وقتی که  ماشینش خرید میزاره تو حیاط ماالان که میدونن هر لحظه احتیاج به ماشین میشه ماشین برد گذاشت تو حیاط خودش درشم بسته هر روز پسر برادرشوهرم میومد خونه ما توپ بازی میکرد ولی امروز که هر لحظه امکان داره من برم بیمارستان یکی از اینارو صدا کنم هیچ کدوم جلو چشم افتابی نمیشن 

من پخیل نیستم ولی مادرشوهرم میگه کسی که زایمان میکنه چهل روز نباید دست به چیزی بزنه  چون نجسه بدنش اینام منو نجس میدونن 

میشه بپرسم چند مدت قهر بودی قبلا

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببخشید ولی چ بی فرهنگ احمق 

نجس کجا بود ؟ میگن زن وقتی زایمان میکنه خدا همه گناهاشو می امرزه

چقدر بی شعورن 

شوهرت پیشت باشه خطرناک پس فردا خدای نکرده اتفاقی واسه بچه بیفته زبون همشون نیم متر دراز همینو بهشون بگو زن بزن ب مادر شوهرت بگو بچه پسرتون دارم تو شیکمم بعد میگه نجس؟؟ وقتی اتفاقی واسش افتاد اونموقع کسی نمیگه ک تنها بودی

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود
یا خدا گیر کیا افتادی😐🫤 ناراحت نباش میگذره بابات یا داداشت یا دوست همسرت ماشین نداره دم دستتون با ...

داداشم سرباز چیزی نداره خونه بابامم خیلی دوره دوستشم خرج خونشو باباش میده 

داداشم سرباز چیزی نداره خونه بابامم خیلی دوره دوستشم خرج خونشو باباش میده 

خب بابا یکی باشه پیشت ماشینو وللش تاکسی بگیرید فوقش ولی یک باید باشه پیشت ماشین وقتی حالت بد بشه گیر میاد 

بعدشم یا میخوای همین الان برو دکتر تحت نظر باش

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود
ببخشید ولی چ بی فرهنگ احمق  نجس کجا بود ؟ میگن زن وقتی زایمان میکنه خدا همه گناهاشو می ا ...

تو یه حیاتیم به هر چی دست میزنم زود قسل میزاره بهش دوهفته میشه منو تو خونش راه نمیده 😂

[QUOTE=287889414]۷ماه [/QUO

تو این مدت خودت نرفتی؟یا نیومد دنبالت مشکل داشتین 

من شوهرمم قهریم تقریبا دیگ ۶ ۷ ماهه . من دلم میخاد اشتی کنم ولی اون نمیاد حل کنیم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
تو یه حیاتیم به هر چی دست میزنم زود قسل میزاره بهش دوهفته میشه منو تو خونش راه نمیده 😂

ناراحت نیسی از این بابت؟

خودش باردار بود چی نجس نبود

خب شکایت کردین  

ن ..نمیکنم میخام حل شه همینطوری،تو شکایت کرده بودی 

من ک طلاق نمیخام.چ نوع شکایتی کنم 

قهرم باهاش نه فقط من نجسم جاریم خیلی هم تمیز بود 

ایش فقط بلدن دل بشکونن