2777
2789
عنوان

بچه ها جاریم همش پز میده چیکار کنم

3547 بازدید | 57 پست
تازه عروسه دیروز رفتن عکس و فیلمشون رو تحویل گرفتن حالا عکس و فیلم منم حتی همین الانشم واقعن شیکه اما دیروز که عکساشو نشون می داد نمی دونین چه قیافه ای گرفته بود انگار ماها ندیدیم تا حالا همچین چیزایی خدایی بدم نیست عکساش اما حالا همچین آس هم نبود قراره امروزم برم فیلمشون رو ببینم بنظرتون چی بگم یکم بادش بخابه اخه خیلی باد کرده و تو قیافس یه چیز دیگه اینکه دیروز بهش گفتم انشااه فردا میام خونتون فیلمتم میبینم هییییچ چی نگفت حتی یه بفرما هم نزد البته اصلن اداب معاشرت بلد نیست و خیلی عقبه فرهنگش اما بهم برخورده امروزم مجبورم برم خونشون چون تولدشم هس باید کادو بدم چون کادو بهم داده بنظرتون چجور بفهمونم که از کارش بدم اومده که ضایع هم نباشه فکر هم نکنه حسودی کردم یا بی ادبم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون پز میده شما حسودی میکنی خب این چ کاریه مگه بچه هستید برو کادوشو بده فیلمشم ببین ارزوی خوشبختی کن مجددا و بیا خونت تمام
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
به نظر منکه خیلی عادی باش و عادی به عکسها و فیلمهاش نگاه کن وسطهاشم خودتو با موبایل یا چیز دیگه سرگرم کن و یجوری میخکوب نشین نگاه کنی...هر چه عادی تر باشی اون بیشتر حرص میخوره بعدشم شما خانوم باش رفتارهای خودت رو با رفتارهای اون تنظیم نکن
حالا تو هم بزرگی کن بگو همه چیزت عالیه خوبه. چی میشه مگه جوونه تازه عروسه بذار فکر کنه چه اتفاق خاصی افتاده. چی کم میشه از آدم اگر از یکی دیگه تعریف کنه؟ من نمی دونم از قیافه اش چطور نتیجه گرفتی که فکر می کنه شماها هیچی ندیدین ولی در کل اگر آدم متوهمی هم باشه نباید باهاش دهن به دهن شد بذار دلش خوش باشه. این نظر منه البته باز هرجور خودت صلاح میدونی
به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
عزیزم تازه عروسه بیخیال .... یه روزم که اومد عکس و فیلمای شمارو دید میفهمه اشتباه کرده ....
داشتن مغز دلیل قطعی برای انسان بودن نیست ........ پسته و گردو هم مغز دارند ..... برای انسان بودن باید شعور داشت !!!!!
2790
2778
2791
2779
2792