2777
2789
عنوان

یکی بیاد حالمو خوب کنه.

108 بازدید | 14 پست

نمیدونم شما هم مثل منید یا نه حس میکنم کل دنیا ازم متنفره حتی صیمیمی ترین رفیقامو گاهی یه رفتارایی ازشون میبینم حس میکنم خیلی ازم متنفرن فقط تظاهر به دوستی میکنم حتی بیشتر وقتا حس میکنم پدر و مادرم بین منو بقیه تبعیض قائل میشن وقتس هم بهشون اینو میگم، میگه چرا این فکرا رو میکنی مطمئن باش بخاطر این افکارت یه بیماریی میگیری. جلوی بقیه به هر چیز الکی میخندم یکی ندونه فکر میکنه شادترین آدم روی زمینم. یبار یکی از دوستام جلوی بقیه دوستام یه حرفی بم زد از درون داشتم تیکه تیکه میشدم ولی جلو خودمو گرفتم بهم گفت دلم برات میسوزه جلوی همه میخندی ولی از درون آدم افسرده ای هستی. حتی به یکی علاقه داشتم سه سال تلاش کردم دلشو بدست بیارم ولی یجوری رفتار میکرد انگار دشمن خونیش بودم با اینکه سعی میکردم مهربونترین آدم روی زمین براش باشم ولی آخرم فهمیدم اونم یکی دیگرو دوست داشته. از همون بچگی هیشکیو نداشتم باهاش درد و دل کنم. کاش خودکشی حرام نبود...

میدونی من حس می کنم به خودت تلقین می کنی که افسرده ای یعنی فکر کنم کلا ادم شادی هستی فقط شادی رو به خودت ثابت کن بدون که توی دنیا هرکس برای پدرمادرش باارزشه به نظرم برو مشاور که اگه مشکلات کوچیکی هم داری همونا هم إن شاءالله حل بشن 

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی من حس می کنم به خودت تلقین می کنی که افسرده ای یعنی فکر کنم کلا ادم شادی هستی فقط شادی رو به ...

خیلی مشکل دارم تلقین نیس. مطعنا پامو مشاوره نمیزارم چون میدونم با این چیزا مشکلاتم حل نمیشه

ببین دختر گل، قبول کن توو اون سن تا حدی طبیعیه. 

نمیگم بعدا درست میشه، بزرگتر که شدی دیدگاهت تغییر میکنه. خیلیامون همین تجربیات رو داشتیم و داریم. منم خودم گروه دوستامو گذاشتم کنار چون دیدم باهاشون نمیسازم. کلی مشکلات توو زندگیم داشتم، الانم دقیقا شرایط تو رو دارم. ولی یاد گرفتم که از کسی هیچ انتظار محبتی نداشته باشم، حتی با خونواده هم یه فاصله ی مشخصی رو رعایت میکنم. بزرگتر که شدی میفهمی توو این دنیا باید مثل همه خودت رو در اولویت بذاری. تمرکزت رو بذار روی درست و یه شغل برای خودت دست و پا کن. این خیلی مهمه که در آینده شاغل باشی. 

زندگی دغدغه‌ی زمان مرگ است، همین🚬
ببین دختر گل، قبول کن توو اون سن تا حدی طبیعیه.  نمیگم بعدا درست میشه، بزرگتر که شدی دیدگاهت ت ...

من پسرم. بعدشم تا حالا هیچکسو ندیدم مثل من چنین مشکلاتی داشته باشه.

من پسرم. بعدشم تا حالا هیچکسو ندیدم مثل من چنین مشکلاتی داشته باشه.

عه! چه جالب😐

بابا چرا آقایونو ریختین توو نی نی سایتا😶

نگران نباش، توو این سن همه فکر میکنن تنهای عالمن و مورد نفرت جهانیان. باور کن همه این مرحله رو رد کردیم. 

میخوای با داداش من دوست شی؟ 😄

داداشت چند سالشه؟

16

همچین جدی هم نگفتم البته، ولی بد نیست یه دوست سالم داشته باشه

همکلاسیاش آشغالن درست و حسابی درس نمیخونه، شایدم ما فکر می‌کنیم نمیخونه! 

16 همچین جدی هم نگفتم البته، ولی بد نیست یه دوست سالم داشته باشه همکلاسیاش آشغالن درست و حسابی درس ...

بنظرم ببرینش پیش یه مشاور من خودم پایه دهم زیاد نمیخوندم فقط میزفتم کلاس ولی رفتم پیش یه مشاور بعدش خیلی درسخون شدم فهمیدم کلاس فایده نداره همون کتابای کمک درسی خیلی خوبه

بنظرم ببرینش پیش یه مشاور من خودم پایه دهم زیاد نمیخوندم فقط میزفتم کلاس ولی رفتم پیش یه مشاور بعدش ...

فایده نداشت، داستانش مفصله

شما رشته ت چیه؟