saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1996 عنوان غمگین ترینم 81 بازدید | 10 پست آدما چرا اینقدر بد شدن؟ یوقتایی با خودم فک میکنم نکنه من بدم؟ مثل خوره افتاده به جونم و نمیذاره نفس بکشم... این بغضه لعنتی سنگ شده تو گلوم... خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(: 1402/02/07 | 11:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1996 ادمی که بده برندست اگه دیدی باختی بدون آدم خوبی بودی😉 اره باختم، بعدم باختم... خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
ظهور313 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 16510 خودت رو اذیت نکنید... اینقدری خوب باشید که وجدان درد نگیرید. عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»
saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1996 خودت رو اذیت نکنید... اینقدری خوب باشید که وجدان درد نگیرید. قلبم تیکه تیکه شده:) خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
ظهور313 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 16510 ادمی که بده برندست اگه دیدی باختی بدون آدم خوبی بودی😉 برنده!!!! بازنده تر از بازنده هستکل سرمایه ی عمرش رو تلف کرده.. عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»
ظهور313 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 16510 عزیزم اوناخودشون میدونند و خدای خودشان از ما تنها یک تذکر با لحن خوش هست. و خودسازی خود ماست که مهم هست... یعنی اول باید از خودمون شروع کنیم.. به دل نگیر گلم... عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»
ظهور313 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 16510 ول کن این حرفای فلسفیو من قیامتو نمیگم که طبق تجربم میگم توی جامعه ی ما که همیشه همینه والا تا ... همین افکار به قول شما غیر فلسفی هستکه دنیا برای یک عده جهنم کرده.. فکر میکنید اونا (بعضی) مثلا خیلی خوش هستند؟! به پوچی رسیدند و مثل حیوانات بخور و بخواب داشتند زندگیه؟!!!! تهشم همشون ناراضی و افسرده عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»
saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1996 عزیزم اوناخودشون میدونند و خدای خودشان از ما تنها یک تذکر با لحن خوش هست. و خودسازی خو ... چه جوری میشه به دل نگرفت؟ من تو رابطه هام هیچوقت کم نذاشتم هیچوقت، اما همیشه کاسه کوزه ها سر من شکست... حالم از خودم بهم میخوره، از همچی... خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1996 خدا نمی بینه منو، اگه میدید یه کاری می کرد... خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
ظهور313 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 16510 به شما قدرت اختیار داده شده که میتونید درست یا نادرست استفاده کنید و بعد شاهد تبعات خوب یا بدش باشید. عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»