2777
2789
عنوان

خواستگارم نمایشگاه ماشین داره

448 بازدید | 13 پست

داداش دوست مامانم هست 

چند هفته پیش منو دیده بود 

سن طرف هم 27،28 

خودمم 17 سالمه 

دوست دارم درسم رو بخونم و به یه جایی برسم 

ولی خب از یه طرف میگم اگه همچین موردی پیش نیومد چی 🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کل نمایشگاه ماشین مال خودشه؟ 

یا فقط چند ماشین اون تو داره و خرید فروش میکنه

آخه خواستگار عمم هم اینطور بود بعد معلوم شد یه ماشین اون تو داره میفروشه و دوباره میخره🤣

دوراهی بدیه 🤣🤣🤣

ولی همچی پول نیست بنظرم درستو بخون الان من ۲۳ سالمه شوهرم خوبه اما شدم مر از حسرت قبل ازدواج میگف درستو ادامه بده اما بعدش نزاشت من الان دوس دارم درسمو میخوندم و مجرد بودم و شاغل بودم ن اینک از صب تاشب دارم باسن بچه میشورم و از صب ساعت ۶ مامیشم کارای خونه تا ۱۰ بعد اون ناهار بپز و بچه داری شب ک میشه از خستگی سرمو میزارم رو بالش نمیفهمی کی خابت برد هزار بارم بچه شب بیدارت میکنه حرفا و غلمبه های جاری و نادرشوهرو کحای دلت بزاری تو این سن هر حرفشون صد تیکه میشیییی بنظرم فقط مجردی البته اگ من خانواده مهربونی داشتم هیچوقت زود تن ب ازدواج نمیدادم 

کل نمایشگاه ماشین مال خودشه؟  یا فقط چند ماشین اون تو داره و خرید فروش میکنه آخه خواستگار عمم ...

نه کل نمایشگاه برای خودشه

حتی ماشین خودش اینجوری که فهمیدم پرادو هست 

فقط اینکه ما هم خودمون وضعمون خوبه ،ولی نه در این حد

از اختلاف طبقاتی هم میترسم 

این کیس درستی نیس. چرا دختر 25 ساله پسند نکرده؟! حسم بهش اینه ادم پولداریه که از زن مستقل و درامد دا ...

نمیدونم اینو 

ولی من حرفم رو زدم بهش و گفتم من می‌خوام برم دانشگاه حتی تا مقطع دکترا ادامه بدم 

همون چند هفته پیش با آبجیش که دوست مامانم میشه رفتیم بیرون ،برگشتنه این اومد دنبالش مثل اینکه منو و اونجا دیده بود

نمیدونم اینو  ولی من حرفم رو زدم بهش و گفتم من می‌خوام برم دانشگاه حتی تا مقطع دکترا ادامه بدم ...

اونم گفت مشکلی با درس خوندن و دانشگاه رفتن من نداره

چون خودشم فوق لیسانس یه چیزی داره 

دوراهی بدیه 🤣🤣🤣 ولی همچی پول نیست بنظرم درستو بخون الان من ۲۳ سالمه شوهرم خوبه اما شدم مر از حسر ...

منم حقیقتا دوست ندارم زود ازدواج کنم 

ولی نمیدونم واقعا 

خب خداروشکر شرط ضمن عقد هم بذار. الان ساله چندمی؟ کنکوری هستی؟ 

دلم راضی نیست به ازدواج تو سن کم 

نه یازدهم هستم 

من هنوز با دوستام سفر مجردی نرفتم 

پارتی هنوز یه بارم تو عمرم نرفتم 🤣

با خانوادم خیلی مسافرت نرفتم 

درس هم که دارم میخونم 

عقلم میگه بگو نه 

دلم میگه نه تو نهایتا درس بخونی یه حقوق هفت تومنی داشته باشی