2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 34 پست
زیر سر جاریته یه چیزی خبرچینی کرده  از طرف شما یه چیزی به مادرشوهرت گفته که ناراحتش کرده

خودمم حدس میزنم ولی الان داره توپو میندازه زمین من ک همه چیو بندازه گردن من. چون باباش حساسه و بهش گیر میده چرا اینجوری میکنی اونم بگه تقصیر من نیست و مظلوم نمایی. حتی جلو باباش اینقد خوب رفتار میکنه تا تنها میشه ازین رو میشه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چندبارم من بهش پیام دادم و احوالپرسی و تبریک عید فطر. ولی خیلی خشک و سرد جواب داد

تو هیچ کاری نکن چون تو عروسی ...

ولی ب شوهرت بگو بره ازش بپرسه چی شده ...احتمالا یکی ی حرفی راجع ب شما بهش زده

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

بگو ندادم که ندادم ، شاید حمام بودم  عجب بابا  بی زبون نباش

چی بگم بهش . میدونم بریم خونشون شروع میکنه که یه یادی از مادرتون نکردین . جلو همه هم میگه آدم قفل میشه چی بگه

چی بگم بهش . میدونم بریم خونشون شروع میکنه که یه یادی از مادرتون نکردین . جلو همه هم میگه آدم قفل می ...

هیچی 

انگاری یک بچه داره غر میزنه 

واقعا هیچی 

ولش کن اینقدر بگه که خودش خسته بشه 

اره مشکل من اینه ک تو دارم و زود گریم میگیره اونم زبون دار

تو چقد منی😂

ببین هرچی بیشتر حرص زدم که آخه چتونه بدتر شد..یعنی انگار میفهمیدن که حساس شدم بدتر میکردن..

منم شدم عین خودشون..تا دعوت نمیکردن نمی‌رفتم..تا زنگ نمیزدن زنگ نمیزدم..حتی روز پدر به پدر شوهرم زنگ نزدم..

اونم روز پرستار بمن زنگ نزد..هیچ فرقی نمیکنه..همیشه همه چی باید دو طرفه باشه..

یه قدم تو رفتی یه قدم هم باید طرف مقابل بیاد..

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  
تو هیچ کاری نکن چون تو عروسی ... ولی ب شوهرت بگو بره ازش بپرسه چی شده ...احتمالا یکی ی حرفی راجع ب ...

ای بابا اونم یه پسره آرووم و بی زبون تر از منه بعدشم مامانش سریع جلوش گریه میکنه اینم حق ب اون میده

ای بابا اونم یه پسره آرووم و بی زبون تر از منه بعدشم مامانش سریع جلوش گریه میکنه اینم حق ب اون میده

خب مگه حرفی زدی ک بخواد اون گریه کنه و شوهرت بهش حق بده؟ 

اگه چیزی نگفتی و رفتاری نکردی پس باید دنبال علت باشی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

خب مگه حرفی زدی ک بخواد اون گریه کنه و شوهرت بهش حق بده؟  اگه چیزی نگفتی و رفتاری نکردی پس بای ...

نه ولی مدلش همینه میدونه پسراش رو گریه حساسن سریع گریه میکنه ک صحبت ادامه پیدا نکنه . 

تو چقد منی😂 ببین هرچی بیشتر حرص زدم که آخه چتونه بدتر شد..یعنی انگار میفهمیدن که حساس شدم بدتر میک ...

اره راست میگی اخلاق مسخرمه دلم میسوزه باز به شوهرم میگم پتشو بریم خونشون یا زنگ بزنیم بزرگترن. بعدشم پشیمونی

خب مگه حرفی زدی ک بخواد اون گریه کنه و شوهرت بهش حق بده؟  اگه چیزی نگفتی و رفتاری نکردی پس بای ...

اخه مشکل منم همینه هرچی فکر میکنم شاید ی کاری کردم و حرفی زدم ولی خب شب عید بدون هیچ چیزی ی دفعه بد شد . خب حداقل بگو چی کار کردم

عالی بود امیدوارم خندم نگیره اون لحظه 😁

ببین بعضی وقت ها باید فکر کنی طرف مقابل یک جوجه هست که داره جیک جیک می‌کنه 

قشنگ بی اهمیت 

سرت رو با بچه ، با یک تلفن ساختگی ، فیلم ، غذا ، دیگران گرم کنی 

بگو حق با شماست و کار خودت رو بکن 

اخه مشکل منم همینه هرچی فکر میکنم شاید ی کاری کردم و حرفی زدم ولی خب شب عید بدون هیچ چیزی ی دفعه بد ...

مادرشوهر منم همینه...دقیقا همین رفتارو میکنه

...

ولی خب میدونم جاری و برادرشوهر پرش میکنن دیگه واسم مهم نیست هر چی میخواد بگه 

پوستم کلفت شده رفت و آمدم کم کردم