2777
2789
عنوان

لیزر و چشم

149 بازدید | 10 پست

سلام بر همگی. دوستان من ۱۰سال پیش با داداشم همزمان چشمامونو لیزیک کردیم و خیلی راضی بودم دیگه،عینک نمیزدم. تا اینکه از پارسال لیزر موهای زائد هم صورت و هم بدن رفتم.چشمای من ضعیف شده.ولی چشمهای داداشم،ضعیف نشده.به نظرتون از لیزر میتونه باشه؟ کسی تجربه ای داره؟

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

چند سالتون بود؟بهتره ۲۵سال ب بعد انجام بشه 

دوستم بیست سالگی انجام داد الان ک سی سالشه یکم برگشته و دکتر هم بهش گفته بود ک برگرده احتمالا

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زایمان شیردهی نداشتی؟چون این ها هم باعث برگشت شماره ی چشمه

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
نه بابا چه ربطي داره من كه يه سالع لازك كردم ليزرم ميرم بايد كور بشم الان از چشمت زياد كار كشيدي ي ...

لازک همون فمتولیزیک منظورتونه؟

چند سالتون بود؟بهتره ۲۵سال ب بعد انجام بشه  دوستم بیست سالگی انجام داد الان ک سی سالشه یکم برگ ...

۲۵سالم بود

دوستان من ۲۱ سالمه میخوام عمل کنم ولی خیلی میترسم که نکنه خطایی رخ بده بیناییم از دست بره  میش ...

سعی کن بعد ۲۵سالگی عمل کنی. نه نترس خیلی خوبه

جدا؟ سال۹۷دخترم بدنیا اومد. 

بله بعد زایمان ی درصدی برمیگرده