2777
2789
عنوان

خیانت همسر

685 بازدید | 43 پست

بچه ها شوهرم با ی زن سن بالا ب من خیانت کرد اما هر کار کردم نتونستم ثابت کنم و هردو انکار کردند

الان من با شمارم روبیکا نصب کردم

و ب آیدی اون زن پیام دادم می‌خوام

ی چیزی بگم ک زن خودش لو بده یعنی خودم را بجای شوهرم غیر مستقیم معرفی کنم

اما نمی‌دونم چی بگم کمکم کنید

چی بگم نره پیام بده ب شوهرم یوقت

خواهش میکنم کمک کنید بچه ها امکان اینکه از ی روش دیگه بفهمم در حال حاضر وجود ندارد این تنها راهه

از این راه نمیتونی ثابت کنی چون چت مدرک نیست اونم چتی که تو با اون داشتی . بعدشم خب تابلوعه که طرف میره شوهرت ب میگه این خط توعه اونم میگه نه بعد شوهرت میفهمه کار تو بوده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با اجازه ی اسی🍓🐼

۷تا گزارش می‌خوام فقط🥺

گزارش میزنی واسم 🙏 لطفاً

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

این کارت اشتباهه  و شک نکن قبل از اینکه پیامتو جواب بده اول به شوهرت میگه واقعا مطمئنی که راب ...

ن مثلاً خودمو بجای شوهرم بزنم بگم ب هیچ وجه ب شماره هام زنگ و پیام نزن از همینجا چت کن

ن مثلاً خودمو بجای شوهرم بزنم بگم ب هیچ وجه ب شماره هام زنگ و پیام نزن از همینجا چت کن

نمیدونم کارت درسته یا خیر

اما اول مطمئن باش از کاری که میخوای بکنی

مطمئنی رابطه داشتن؟

ببین میخوای چیکار کنی ؟ فرض کن مچشون و هم گرفتی تهش چی ؟ میخوای بمونی یا بری ؟ اگه میخوای بری نیاز ب ...

مطمئنم نمی‌دونم می‌خوام چکار کنم تقریبا 2ماه هست فهمیدم تو این دوماه ذهنم درگیره دارم روانی میشماز شوهرم متنفر شدم هر روز دعوا