داره سالم سالم بود صبحی ابریزش بینی داشت ولی بازی میکرد دیگه شربت حساسیت دادمش یهو نصف شب از دوتا چشمش اب میاد هم ابریزش داره از دیشب تا الان هم بیداره چقدر بروفن دادمش تب بر دادمش اصلا نخوابیده بنظر شما سرما خوردگی هست
خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دکتر کجا بوده امروز میخوام ببرمش میگم که شبی بازی میکرد سر حال از یک شب ابریزش از چشاش شروع شده
خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم
با آب نمک پاشویه کن،اون بچه یه چیزیش هست که نمیخوابه
باورت میشه پنج دقیقه نخوابیده هم دندون اسیابشرهم داره در میاد هم ابریزش از چشم و بینی مامانش بمبره
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
میدونم سرما خوردگی هست ولی هم زمان دندونش هم داره در میاد ولی چرا تا الان نخوابیذه