2821
2789
عنوان

گوشت اضافه

662 بازدید | 21 پست

دوستان من پشت پام یک گوشت اندازه نصف ناخن داشتم بالیزر یک بار تو کلینیک زیبایی سوزوندمش اما باز رشد کرد الان بزرگتر شده و اندازه یک ناخن شده باید برم پیش چه پزشک یامتخصصی💜💜💜

حس ششمی نیستم اما یکار هایی واردم  پيج اينستام هروز تك نيت رايگان دارم@fall_tarot_23

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متخصص پوست برو حتما 

من میرفتم پیش یه عمومی با جراحی ساده برمیداست دوباده درمیومد 

حتی آمپول خاصی هم میزد دوباره درمیومد 

متخصص پوست برام درستش کرد حساب کن چند سال باهام بود 

خیلی هزینه کردم سرش

پناه بر خدا 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

پوست برم😐الان باز دوراهی شدبرام که

سلام.اجی بخاطره امضات مزاحمت شدم.میشه به من بگی میشه یا نمیشه.

تا حالا بابت حس ششمی از هیچ کس هیچ سوالی نکردم

دهن مردم رو میشه بست ولی دهن دوستانی که کامپوزیت کردن رو خیر  اگر میخوایی کسی عاشقت بشه فقط بزن تو برق.کلا تو برق باش.تضمینی جواب میده.
متخصص پوست برو حتما  من میرفتم پیش یه عمومی با جراحی ساده برمیداست دوباده درمیومد  حتی آ ...

پس چطوری درستش کرد

حس ششمی نیستم اما یکار هایی واردم  پيج اينستام هروز تك نيت رايگان دارم@fall_tarot_23
سلام.اجی بخاطره امضات مزاحمت شدم.میشه به من بگی میشه یا نمیشه. تا حالا بابت حس ششمی از هیچ کس هیچ س ...

به سختی امکان داره بشه 

فرقی نداره. برو همون جراح عمومی ک دوستان گفتن، اگر لازم باشه بایوپسی میکنه برات

اها اخه میدونی ریشه داره سفته بد جاهم هست پشت زانوم جایی که خم میشه پا دقیقا

پس چطوری درستش کرد

عمومی دوبار برداشت دوباره دراومد 

ولی متخصص خب خیلی روش بخیه زدنش متفاوت بود 

فک کنمم دوبار برش داشت  

بعد از دفعه اول چند جلسه هم لیزر و کربوکسی و آمپول ... بازم عود کرد یه جلسه برا لیزر نرفتم گنده شد باز کارش به جراحی کشید فک کنم که متخصص  دفعه دوم فک کنم   تی پلاستیش کرد 🤔 دقیق یادم نیست قاطی کردم انگاری😅

بعد دوباره هم یه کوچولو رشد کرد که باز لیزر زد و آمپول و کربوکسی هم هر دفعه انجام میداد 

کربوکسی ش خیلی واجب نبود خود دکتر چون مهربون بود رایگان میگفت واسم انجام بدن برای قرمزی بیشتر بود فک کنم 

و خلاصه انقد آمپولا رو ادامه داد تا دیگه خارش و عود متوقف بشه 

میگفت باید انقد جلوش رو بگیری تا پوستت بفهمه که دیگه نباید گوشت اضافه تولید کنه 😁

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

عمومی دوبار برداشت دوباره دراومد   ولی متخصص خب خیلی روش بخیه زدنش متفاوت بود  فک ک ...

واقعاااا کجای بدنت بود