2777
2789
عنوان

خانوما با شوهرم دعوا کردم...

270 بازدید | 21 پست

من رو زندگیم خیلی حساسم و دست خودم نیست شوهرمم ادمیه میگه زن نباید چیزی بگه توقع داشته باشه یا غر بزنه حالا سر همین چرت و پرتا دعوامون  شده میخوام یه قرصی بگیرم منو بیخیال کنه ریلکس باشم هست همچین قرصی اگه هست توروخدا اسمشو بگید یا اگه قراره دکتر برم چه دکتری برم؟؟؟

پاشید دوتایی تونم برید مشاوره

هم فردی هم زوج درمانی

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هست ولي نميگم ك نري خودسر بگيري، روانپزشكا تجويز ميكنن راحت همون جلسه اول

نه سرخود نمیدن رفتم داروخانه ارامبخش بگیرم ندادن بدون نسخه چجوریه قرصش خواب اور هم هست؟

از اول خب چرا با اینجور آدمی ازدواج کردی شما که میگی حساسی

خب ادم رو زندگیش حساس میشه دیگه مثلا میخوایم خونه بسازیم میگم کناره های پنجررو مشکی کن داد میزنه نه باید سفید باشه خب منم حق انتخاب دارم دیگه ادمی هم نیستم طلاق بگیرم نمیخوام از هزارجا هزارتا حرف بشنوم میخوام یه چیزی باشه لال مونی بگیرم و به زندگیم ادامه بدم 

البته اون یه مورد معمولی بود بهتون گفتم 

اعتیادآور نیست؟؟من گرفتم و سه چهار روز بیشتر نخوردم..خودت خوردی واسه مدت طولانی؟

یبار دکتر رفتم بعد چن ماه خوردم بعدم گزاشتم کنار ن اعتیاد اور نیس اصلا

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤