2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟😭😳

185 بازدید | 26 پست

خواب دیدم یکی از اقوامم که (فوت کرده چند سال پیش)، به شکل یه حیوان در آمده و داره از آب کثیف میخوره و میگه یه خوراکی میخوام لطفا بگید چکار کنم؟!

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

براش خیرات بدین

همون خوراکی که گفتن؟

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛

براش فاتحه بفرست، صدقه بذار و خیرات بده گلم

خوابتم برای کسی تعریف نکن که فامیل راجع بهش فکری نکنن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

خوب گوش کن ببین چی میگم 

الان چند تا نفس عمیق بکش یع لیوان اب بخور گوشیتو خاموش کن بگیر بخواب صب ک بیدار شدی سریع زنگ بزن به برنامه زندگی پس از زندگی برو تعریف کن اوکی؟🤝🏻😐😂

این_پست_صرفا_جهت_خنده_#  

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
اخی  فاتحه بفرست و حتما براشون خیرات بده

ممنون ،فرستادم همون خوراکی که گفتن خیرات کنم؟