2777
2789
عنوان

گلوم خیلی درد میکنه چی کار کنم

75 بازدید | 15 پست

الان چند روزه که گلو درد و خشکی دارم با قرص خوب نشدم چیکار کنم 

زندگی بافتن یک قالیست،نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی،نقشه را اوست که تعیین کرده تو دراین بین فقط میبافی،نقشه را خوب ببین نکند آخر کار قالی زندگی ات را نخرند  

اب نمک قرقره کن

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیب و بزار بخار پز شه بخور زود خوب میشی 

روی برنج بزاریم یاچی؟؟

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
نه برنج نمیخاد اگه بخار پز داری که تو اون اگه نه بزار رو بخار کتری وقتی نرم شد گرم بخورش حالتو خوب م ...

ممنونم برا دختر کوچولوم میخام 

ان شالله خوب میشه چهار تخمم از عطاری بگیری خیلی خوبه برا گلو 

با نشاسته همینجور اماده میکنم بهش میدم روزی سه بار اما ابریزشش بند‌نمیاد طفلک

ان شالله خوب میشه چهار تخمم از عطاری بگیری خیلی خوبه برا گلو 

سرفه هم میکنه