2777
2789
عنوان

قرص کابر گولین

69 بازدید | 12 پست

هرموقه مصرف میکنم استرس دارم 

و خیلی میترسم از این قرص 

دفه چندمه ک میخورم ولی خب میترسم همچنان 

چون عوارض وحشتناکی واسش نوشته بود 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا آخر عمرم باید بخورم  یک سالی هم هست که میخورم عوارضش چیه

چرا تا اخر عمر؟ ینی هیچ راهی نیس 

😔ای خدا من وقتی ازمایشم دیدم ک پرولاکتینم بالا بود دنیا رو سرم خراب شد اصن 

از من زمانی ک بالا بود ن سر درد نه تاری دید نه ترشح سینه نه نامنظمی قاعدگی. هیچ کدوما نداشتم 

نمیدونم چرا 

باز خداروشکر عشقی ازمایش دادم فمیدم بالاس 

تو نت خوندم خیلی زیاد بود 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
نه عوارض خاصی نداره بنظرم. منم تا همین دو هفته میش میخوردم. ترس و تلقینه بیشتر. من خودمم اینجوری بود ...

شما ازمایش دادی نرمال شده بود؟ 

بعد اینکه شما  علائمی داشتین ک متوجه شدین پرو لاکتینتون بالاس؟ 

من تقریبا دوهفته پیش تموم کردم بازم باید برم آزمایش بدم، نترس هیچ عوارضی نداره برا من فقط خواب آور ب ...

ان شالله ک اصن اصن دیگ احتیاجی ب خوردنش نباشه و کامل خوب شده باشید 

چرا تا اخر عمر؟ ینی هیچ راهی نیس  😔ای خدا من وقتی ازمایشم دیدم ک پرولاکتینم بالا بود دنیا رو ...

چون از من خیلی زیاد بالا بود وقتیم درس قرص میخوردم میومد پایین قطع میش  دوباره میرفت بالا 

رفتم ام ار ای گفت یه غده کوچیک تو سرته کوچیک تر از نخود باید تا آخر عمرت بخوری

همه علائم شماروهم دارم 

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹
چون از من خیلی زیاد بالا بود وقتیم درس قرص میخوردم میومد پایین قطع میش  دوباره میرفت بالا  ...

من اصن هیچ هیچ. علائمی نداشتم 

هیچکدومشو 

شما داشتی؟ 

من اصن هیچ هیچ. علائمی نداشتم  هیچکدومشو  شما داشتی؟

اره از سینه هام ترشح داشتم وقتیم قرص هارو میخورم باز ترشح دارم نمیدونم چرا عددشم اومده باشع پایین ترشح میاد از سینم

قاعدگی هامم نا منظم بود 

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹
شما ازمایش دادی نرمال شده بود؟  بعد اینکه شما  علائمی داشتین ک متوجه شدین پرو لاکتینتون ب ...

قرار بود پریود بشم برم. منتهی خورد به تعطیلات و..

هنوز نرفتم. خداکنه اومده باشه پایین

قرار بود پریود بشم برم. منتهی خورد به تعطیلات و.. هنوز نرفتم. خداکنه اومده باشه پایین

ان شالله