2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی حس میکنم مال اسنوا خوشگل تر بود

منم همینو خریدم شهریور ماه پارسال ۵۴ تومن 

نه این خیلی خوشگل تر  از اسنواس

کلا دوو به نظرم از نظر ظاهر از اسنوا محصولاتش قشنگ تره

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

من اگه بخوام یه همچین کابینتی با همون متراژ اشپزخونه خودت بزنم حدودا چقدر در میاد؟ خونه دیدم کابینت ...

الانو نمیدونم راستش

من پارسال تابستون زدم

با کمدای ۳ تا اتاق باهم ۲۰۰ شد.

کابینتاش بدون سنگ و دستگیره هاش ۱۲۰ شد پارسال.

البته جنس عالی زدیم.نصف همین قیمتم داشت

اوووف چقدر گرون شده من یخچالم تابستون پارسال قرار بود بخریم ۳۳ بود چک خونمونو نتونستیم پاس کنیم یخ ...

من با خودم میگفتم دیگه خیلی بشه 50تومن هزینه یخچال میشه.رفتم یخچال بخرم هنگ کردم دقیقا دو شنبه رفتم بخرم اسنوا 69 تومن بود این 65 تومن همش فکر میکردم کدومو بگیرم طول کشید چون لباسشویی هم دوو گرفتم گفتم بذار ست باشن فقط یه روز معطل کردم کلی گرون شد

الانو نمیدونم راستش من پارسال تابستون زدم با کمدای ۳ تا اتاق باهم ۲۰۰ شد. کابینتاش بدون سنگ و دست ...

اها خیلی ممنون عزیزم

پس الان باید حدود ۳۰۰ شده باشه در کمترین حالت

فک‌کنم فقط کشور ماس قیمتا ماه ب ماه تغییر میکنه😅

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

من با خودم میگفتم دیگه خیلی بشه 50تومن هزینه یخچال میشه.رفتم یخچال بخرم هنگ کردم دقیقا دو شنبه رفتم ...

خدا باعث و بانیش رو لعنتتتت کنه

عیب نداره عزیزم.مبارکت باشه با دل خوش استفادشون کنی❤😍

منم میخام طرفشویی بخرم.قبل عید ۲۱ بود الان رفتم دیدم شده ۳۰😐

خدا باعث و بانیش رو لعنتتتت کنه عیب نداره عزیزم.مبارکت باشه با دل خوش استفادشون کنی❤😍 منم میخام ط ...

اره ماشین ظرفشویی خیلی گرون شده

من دارم جهیزیه میخرم کمرم شکسته😂

باز خداروشکر یخچال و لباسشویی  رو گرفتیم