2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه فرح سزارین اختیاری انجام میده؟ 

نه امامن دوازده ساعت درد کشیدم امانشد طبیعی بیارم واقعا خیلی سخته دادزدم گفتم نمیخوام اصلا دادوبیداد کردم ن خودم جون داشتم نه بچم نبض نداشت دیگه بادادوبیداد وهمکاری نکردن باهاشون بردنم سزارین ولی دوبرابر ازم پول گرفتن 

من ده ماه پیش تو بیمارستان فرح سزارین شدم اونم بزور خودم فک کنم هزینش دو وخورده ای بود چون من طاقت ن ...

وا مگه میشه اینقدر ارزون

اخه میگن اگه سزارین بخوای باید هزینه زیاد بدی؟

دوستم‌ طبیعی رفت هفت تومن داد

اون یکی دوستم سزارین خواست خودش ۲۰تومن داد

چطور شما با پنج تومن سزارین شدین؟

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

اینم بگم بردنم اتاق عمل بخدا وقتی آمپول بیحسیو زدن‌توکمرم انگاربهم دنیارو دادن انقد طبیعی دردداشتم خیلی آدمو دستکاری میکنن من هنوزم بااینکه طبیعی نیاوردم ولی استخوانی. و...اژنم ولگنم تیرمیکشه

عزیزم برو دولتی ده دقیقه هم نمیشه بچرو درمیارن چراهزینه الکی بدی 

نه خیلی میترسم از دولتی

البنه پول سزارین و خصوصی ندارم

ولی بمن ربطی نداره جونمو از سر راه نیوردم ک شوهرم از هر جا میتونه جور کنه

چون اگه پول نده برم سزارین بخدا طبیعی نمیرم اینقد میمونم یا خودم بمیرم یا بچه

ترس وحشتنااااااک دارم از زایمان مخصوصا طبیعی

وا مگه میشه اینقدر ارزون اخه میگن اگه سزارین بخوای باید هزینه زیاد بدی؟ دوستم‌ طبیعی رفت هفت تومن ...

کدوم بیمارستان ؟؟؟ خب هزینه طبیعی رایگانه فقط پول داروهارومیگیرن البته بابیمه .سزارین دو ونیم بود که ازمن نزدیک شیش گرفتن

کدوم بیمارستان ؟؟؟ خب هزینه طبیعی رایگانه فقط پول داروهارومیگیرن البته بابیمه .سزارین دو ونیم بود که ...

وای خیلی خوبه اخه شیش تومن

بیمارستان تریتا سزارین کرد دوستم بیست تومن

چون فقط بیمارستانای خصوصی‌ سزارین اختیاری دارن ک هزینه هاشونم خیلیه.

نه خیلی میترسم از دولتی البنه پول سزارین و خصوصی ندارم ولی بمن ربطی نداره جونمو از سر راه نیوردم ک ...

دولتی برو بگو سزارین میخوام  یابرویه پولی بده دکتربگو نامه بده که ببری بیمارستان سزارینت کنن آخه خصوصی خیلی میگیرن 

دولتی برو بگو سزارین میخوام  یابرویه پولی بده دکتربگو نامه بده که ببری بیمارستان سزارینت کنن آخ ...

ب دکتر ماما بگم ینی مینویسه برام سزارین تو دولتی؟!

کاش بشه