nafaaaaasam مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 2074 عنوان سزارین،تهران 127 بازدید | 21 پست سلام خانوماکیا تازگیا سزارین کردن؟!هزینش چقدر شده؟!و کدوم بیمارستان میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️ 1402/02/07 | 00:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان___حسین عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 390 من ده ماه پیش تو بیمارستان فرح سزارین شدم اونم بزور خودم فک کنم هزینش دو وخورده ای بود چون من طاقت نیوردم وخودم سزارین خواستم پنج وخورده ای گرفتن
رزگل۶۹۸۱ عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 3471 من ده ماه پیش تو بیمارستان فرح سزارین شدم اونم بزور خودم فک کنم هزینش دو وخورده ای بود چون من طاقت ن ... مگه فرح سزارین اختیاری انجام میده؟ خدایا شکرت
مامان___حسین عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 390 عزیزم برو دولتی ده دقیقه هم نمیشه بچرو درمیارن چراهزینه الکی بدی
مامان___حسین عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 390 مگه فرح سزارین اختیاری انجام میده؟ نه امامن دوازده ساعت درد کشیدم امانشد طبیعی بیارم واقعا خیلی سخته دادزدم گفتم نمیخوام اصلا دادوبیداد کردم ن خودم جون داشتم نه بچم نبض نداشت دیگه بادادوبیداد وهمکاری نکردن باهاشون بردنم سزارین ولی دوبرابر ازم پول گرفتن
رزگل۶۹۸۱ عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 3471 عزیزم برو دولتی ده دقیقه هم نمیشه بچرو درمیارن چراهزینه الکی بدی دولتی سزارین نمیکنه که خدایا شکرت
nafaaaaasam مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 2074 من ده ماه پیش تو بیمارستان فرح سزارین شدم اونم بزور خودم فک کنم هزینش دو وخورده ای بود چون من طاقت ن ... وا مگه میشه اینقدر ارزوناخه میگن اگه سزارین بخوای باید هزینه زیاد بدی؟دوستم طبیعی رفت هفت تومن داداون یکی دوستم سزارین خواست خودش ۲۰تومن دادچطور شما با پنج تومن سزارین شدین؟ میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️
مامان___حسین عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 390 اینم بگم بردنم اتاق عمل بخدا وقتی آمپول بیحسیو زدنتوکمرم انگاربهم دنیارو دادن انقد طبیعی دردداشتم خیلی آدمو دستکاری میکنن من هنوزم بااینکه طبیعی نیاوردم ولی استخوانی. و...اژنم ولگنم تیرمیکشه
nafaaaaasam مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 2074 عزیزم برو دولتی ده دقیقه هم نمیشه بچرو درمیارن چراهزینه الکی بدی نه خیلی میترسم از دولتیالبنه پول سزارین و خصوصی ندارمولی بمن ربطی نداره جونمو از سر راه نیوردم ک شوهرم از هر جا میتونه جور کنهچون اگه پول نده برم سزارین بخدا طبیعی نمیرم اینقد میمونم یا خودم بمیرم یا بچهترس وحشتنااااااک دارم از زایمان مخصوصا طبیعی میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️
مامان___حسین عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 390 وا مگه میشه اینقدر ارزون اخه میگن اگه سزارین بخوای باید هزینه زیاد بدی؟ دوستم طبیعی رفت هفت تومن ... کدوم بیمارستان ؟؟؟ خب هزینه طبیعی رایگانه فقط پول داروهارومیگیرن البته بابیمه .سزارین دو ونیم بود که ازمن نزدیک شیش گرفتن
nafaaaaasam مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 2074 کدوم بیمارستان ؟؟؟ خب هزینه طبیعی رایگانه فقط پول داروهارومیگیرن البته بابیمه .سزارین دو ونیم بود که ... وای خیلی خوبه اخه شیش تومنبیمارستان تریتا سزارین کرد دوستم بیست تومنچون فقط بیمارستانای خصوصی سزارین اختیاری دارن ک هزینه هاشونم خیلیه. میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️
مامان___حسین عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 390 نه خیلی میترسم از دولتی البنه پول سزارین و خصوصی ندارم ولی بمن ربطی نداره جونمو از سر راه نیوردم ک ... دولتی برو بگو سزارین میخوام یابرویه پولی بده دکتربگو نامه بده که ببری بیمارستان سزارینت کنن آخه خصوصی خیلی میگیرن
nafaaaaasam مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 2074 دولتی برو بگو سزارین میخوام یابرویه پولی بده دکتربگو نامه بده که ببری بیمارستان سزارینت کنن آخ ... ب دکتر ماما بگم ینی مینویسه برام سزارین تو دولتی؟!کاش بشه میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️