2777
2789
عنوان

کبد چرب😔😔😭😭😭

5307 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

کسی تجربه کبد چرب رو داره؟

من توی نت و طب سنتی و.... علائم رو چک کردم به ۹۰ درصد علائم مبتلا هستم نمیدونم باید چکار کنم

کسی راه حلی داره بگه خدا خیرتون بده

تعداد رای : 2
نظرسنجی
دارم
1
50%
ندارم
1
50%
ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کبد چرب گرید یک دارم نود درصد جامعه دارن😁

این‌گرید رو باید از کجا بفهمم ک چنده؟

باید حتما ازمایش بدم؟

مال من خیلی وخیم شده دیگه بیحالی و سردرد بیش از حد

جوش و لک چند ساله بدن

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
من داشتم با ورزش خوب شدم  سرکه سیب و زردچوبه هم خوبه

ببین ب قدری سرم سنگینه و دردم میکنه و بیحالم ک ورزش نمیتونم اصن

پیاده روی چی برو پارک من یکجا شنیدم با یکساعت دویدن و عرق ریختندخوب می‌شه 

😔😔کاش بشه

از این وضعیت خستم بخدا

مث ادمای عادی نمیتونم زندگی کنمممم

اراده میکنم ک بلند شم برم مثلن اب بخورم سرررییععع باید بیام بشینم چون خسته میشم

روزی یک قاشق غذا خوری زرد چوبه ساویده شده بخور خواهرم مثل شما بود 

زردچوبه تنها؟

یا با ابی چیزی قاطی کنم؟

😔😔کاش بشه از این وضعیت خستم بخدا مث ادمای عادی نمیتونم زندگی کنمممم اراده میکنم ک بلند شم برم م ...

اگه ناراحتی معده نداری سرچ کن روش تهیه لیمو سنگی و سیر برای کبد چرب میاره عالیه مامان دوستم از این روش گرید ۳ کبدش خوب شد البته پیاده روی تند هم میرفت هرروز

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
اگه ناراحتی معده نداری سرچ کن روش تهیه لیمو سنگی و سیر برای کبد چرب میاره عالیه مامان دوستم از این ر ...

اره حتما

مرسی عزیزم❤️