2777
2789
عنوان

بنظرتون ..... مرگ ....

290 بازدید | 26 پست

سخته و ترسناک ؟؟؟

یا راحته ؟؟؟

مثلا خیلی از جوانها که بیمار میشن و امید دارن ب خوب شدن،،، وقتی از دنیا میرن یعنی دلتنگ میشن ؟؟؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راحت حتی بعدی وجود نداره بنظرم 

چطوری همچین طرز فکری دارید اخه

اندکی تامل

اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎

به نظرم راحته خیلی

من که قبل بچه میگفتن ۱ ۲ ۳ بمیر دراز میکشیدم

الان فقط ترک کردن بچه م میترسونتم به ی سنی برسه که بدونم به من نیاز نداره باز راحت میتونم بمیرم

اینم بگم مرگ با درد سخته خدایی

مریضی های سخت و...

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

نه دلتنگ بنظرم‌نمیشن

چون روح میتونه درهرزمان در هر مکان باشه

ولی میان سرمیزنن اینو مطمینم یطوری میان که متوجه بشی اونا هستن

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
هر کسی که دیدگاهی نسبت به این قضیه داره پس عقایدتونو به بقیه تحمیل نکنید

من ندانم گرام

ولی اگه بهم قدرت انتخاب بدن ترجیح میدم روحم کاملا نیست و نابود بشه🙂هیچوقت درک نکردم ی عده چه حال و کشش روحی دارن که دلشون زندگی دوباره میخواد🤷🏻‍♀️

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

بنظرم مرگ یعنی ارامش و رهایی

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
هر کسی یه دیدگاهی نسبت به این قضیه داره پس عقایدتونو به بقیه تحمیل نکنید

نخواستم چیزی به کسی تحمیل کنم ولی بنظر من یه ادم خیلی باید بیفکر باشه که فک کنه. این جهان ساخته شده تا اخرش همه چی نابود و ناپدید بشه.اینطوری زندگی اصلا معنی نمیده

اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎