2777
2789
عنوان

گرونی

| مشاهده متن کامل بحث + 3257 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بااعتقادحدیث کساروبخوون حتمن مشکلت حل میشه

باشه مرسی..بخدا از دلشوره و استرس حتی دل و دماغ ندارم وسایلام جمع کنم میگم جمع کنم کجا بریم

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

به خداامیدداشته باش به امام زمان متوسل شو اقاکمکتون میکنه

تو یک ماه که معجزه نمیشه 

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

سرخود بگیریمش؟؟ قیمتش چنده ؟؟

قیمتش کمه ولی دقیق نمیدونم چون داییم گیاهخوار بود دکتر بهش گفته بود حتما باید ب12 رو بزنید تو هیچ غذا دیگری نیست

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
قیمتش کمه ولی دقیق نمیدونم چون داییم گیاهخوار بود دکتر بهش گفته بود حتما باید ب12 رو بزنید تو هیچ غذ ...

آهان ممنون تحقیق میکنم در مردش 

و زخمِ هر شکستِ من، حضور یک جوانـہ شـב...🌱ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡
قناعت ینی چی.بخدا ما نه لباس مبخریم نه چیزی.فغلا هم که دو نفر بودیم نمیرسوند.الان نمیدونم بچه چی میش ...

ماهم همینطور.توکلت به خداباشه عزیزم.من شوهرم برجی۱۵ت درآمدشه تازه خونه خریدیم نصف پول خونه رومن گذاشتم.الان موتورگرفتیم برجی۷قسطشه.غیراون هم برجی ۵ت قسط داریم.تازه برای برج۶باید۱۷ت جورکنیم برای موتوربدیم غیرازقسطاش میگم خب این وسط چی خودمون بخوریم تازه دومی ام که بیادخرج پوشکشوازکجابیاریم بچه اولمم الان۱سالو۸ماهشه شیرخشکیه توکل کردیم بخدا.مگه خودش درست کنه

خداروشکر که تونستین خونه بخزین.

اره ممنون.۱۲سال بودکارمیکردم یه مغازه داشتم بچه دومموبارداربودم که برامغازم مشتری پیداشدفروختمش.ماشینمون رو هم فروختیم پول پیشم گذاشتیم۲۰۰ت هم پدرشوهرم کمک کرد.خداخیرشون بده خانه دارشدیم.دوسال مستأجری کشیدم می‌دونم خیلی سخته.خدابه همه خونه بده که منت کسیونکشن 

مابرج۱۰پارسال معامله کردیم خانه رو۷۸۰ت الان همین خونه شده۱۵۰۰راحت.خیرنبینه مسبب این گرونیا مردم  کمرشون داره می‌شکنه تواین گرونیا .ظهررفتیم خیاربخریم شوهرم میگه گوجه سبزاچندمیگم بیاریم عزیز گوجه سبزمیخایم چکارهمین مایحتاج اولیه زندگیمونوبخریم گوه سبزپیش کش.بااینکه حاملم

مابرج۱۰پارسال معامله کردیم خانه رو۷۸۰ت الان همین خونه شده۱۵۰۰راحت.خیرنبینه مسبب این گرونیا مردم  کمرشون داره می‌شکنه تواین گرونیا .ظهررفتیم خیاربخریم شوهرم میگه گوجه سبزاچندمیگم بیاریم عزیز گوجه سبزمیخایم چکارهمین مایحتاج اولیه زندگیمونوبخریم گوجه سبزپیش کش.بااینکه حاملم