2777
2789
عنوان

گرونی

| مشاهده متن کامل بحث + 3257 بازدید | 91 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعضی ها شغل پردارمدی دارن

بعضی ها هم حق دیگرانو میخورن پولدارن

مثلن مادرشوهرم

یک کلاس سواد نداره

حق بچه هاشو بالا کشیده

چندتا خونه داده اجاره حقوق تامین اجتماعی هم میگیره

مثل ملکه زندگی میکنه

شیک ترین لباسها جواهرات

ماشین صفر خونه لوکس

من مجردم ۹ سال عاشق همیم با دوست پسرم چون خونه نداره حقوقش کم زنش نشدم دیگه داریم مهاجرت میکنیم زنش شم الان که خونه بابامم وضع بابام خوبه قیمت رو پنیر تو یخچال خوندیم ۹۱ هزار هنگ کردم😁😁

تازه یه عالمه گریه کردم .وسایل خونه م اکثرا خراب شدن .هرچی داشتم دادم تعمیر عید نتونستم لباس بگیرم .الانم هیچی لباس ندارم دمپایی ندارم هیچی ندارم قربون خدا برم دیگه امیدی هم ندارم وضع مالیم افتضاح شده

مواد خوراکیمون رو اکثر از خونه پدر و مادرا میاریم

🙁

مثلا بابام دامداره گوشت بهمون میده 

پدرشوهرم کشاورزه حبوبات میده

اینجوری میگذرونیم وگرنه که میمردیم

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏

اونایی که وضع مالیشون خوبه رو نمیدونم ولی من با دو جا کار بازم خیلی سخته واسمون

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
گوشت قرمز رو یکساله نخریدیم.فقط ماهی یدونه مرغ و ۳ کیلو برنج ۳۲ تومنی بقیه خریدارمم همینجور

با دو تومن هم سر میکنیم ۳ نفریم..میشه اسی ولی بسختی زیاد 

و زخمِ هر شکستِ من، حضور یک جوانـہ شـב...🌱ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡
دارم دبوونه میشم بخدا.فقط کبخام بدونم بقیه چیکا مبکنن

ماکه قناعت میکنیم تازه یه موتورازدم قسط هم برداشتیم خدابخیربگذرونه.کلی ام قسط داریم بچه دومم هم تیربدنیامیادخیلی چیزاهوس میکنم ولی به شوهرم نمیگم میترسم نتونه بخره ناراحت شه

گوشت قرمز رو یکساله نخریدیم.فقط ماهی یدونه مرغ و ۳ کیلو برنج ۳۲ تومنی بقیه خریدارمم همینجور

الهی خدا برکت بیاره تو خونت عزیزم 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
بعضی ها شغل پردارمدی دارن بعضی ها هم حق دیگرانو میخورن پولدارن مثلن مادرشوهرم یک کلاس سواد نداره ...

مادرشوهر منم حقوق بگیر کلی و وام و سبد حمایتی میگیره 

یه بسته هم بما نمیده با اینکه بی پولیم

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚