2777
2789
عنوان

گرونی

| مشاهده متن کامل بحث + 3257 بازدید | 91 پست
دارم دبوونه میشم بخدا.فقط کبخام بدونم بقیه چیکا مبکنن

بقیه شغلی دارن ک درآمد هنگفت داره ....ی عده ثروت نجومی دارن...بعضیا ملک املاک زیاد دارن ب خیلیا ارث کلان میرسه خب ک چی 

بچه ها تا حالانوتیف یکی رو تو خواب دیدید؟🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب منی که بیکارم چیکار میتونم کنم؟کجا برم کار کنم واقعا.حسابدارم.برم سذکتا از۷تا۴ماعی سه تومن

اول که شما باردار هستی 

موضوع فرق میکنه 

و این سه تومن به مرور زیاد میشه اگرم بخواید برید دور یک کار 

همه از اولش ماهی ۱۰ به بالا نداشتن 

از کم شروع شده 

همین ۳ هم گاهی میتونه خیلی کمک کننده باشه

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
حقوقتون چقده؟همسرتون چیکارس؟همسر منم پرستاره.حقوقش ده تومنه

۱۳ 

همسرمم پرستار هست 

موفق باشن 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
دقیقا منم حس ها شمارو دارم واقعا مردم وضعشون خوبه 😔 به سختی میگذره آرزو لباس خریدن باید به گور برد ...

دکتر چی؟درامدتون ماهی چقده؟کاش حداقل خونه داشتیم

دکتر چی؟درامدتون ماهی چقده؟کاش حداقل خونه داشتیم

بچه دار نمیشم پی دکتر باید برم 

شوهرم 10 میلیون می گیره ولی چه فایده همش کلا میره دلم خیلی گرفته میدونی چیه این فقط وضع اونایی که از دولت حقوق میگیرن اونایی که شغلشون آزاده خیلی وضعشون بهتره 

اره دقیقا.ماهم از حقوقش چیزی نمیمونه

کاش واقعا یه فکری میکردن برا اونایی حقوق بگیر هستن من همش دائم فکرم درگیره که چطور روز و شب بگذرونیم واقعا سخته مثلا چی بخوریم چه کار کنیم که هزینه مون کمتر بشه 😔برا تهیه کردن مایحتاج کم هم باید به سختی بگذرونیم

منم یه آدم بلند پروازی هستم اصلا به کم قانع نیستم گاهی با خودم میگم کاش ازدواج نکرده بودم یا زن یه آدم پولدارتری میشدم ولی ته دلم به هیچکس نمیگم از درون واقعا داغونم 

واقعا خیلی سخته خیلی 😞

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت
نی نی خودش  رزقشو میاره عزیزم  اما خیلی سخته میفهممت خدا بزرگه  اللهم عجل لولی ...

این بچه های تو خیابون پس ادم نیستن ک روزیشونو نیاوردن

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚

ماهم اومدیم امسال یکم راحت بگذرونیم حقوقمون بالارفته بود

ماشین ثبت نام کردیم گرون شد الان باید پول اونو جمع کنیم 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖