2777
2789
عنوان

گرونی

3257 بازدید | 91 پست

من ازین حجم از گرونی میترسم...باردارم هستم...خیر سرم شوهرمم پرستاره ولی زندگیمون نمیچرخه.مبترسم واقعا.شماها چطوری زندگی میکنین؟من حس میکنم مردم همه خیلی پولدارن.وگرنه حتی دیگه لباسم نمیشه خرید.حقوقی که دو تومنش مبمونه چجوری میشه باهاش گوشت خربد؟واقعا چیکا میکنین؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هم خودم هم همسرم کار میکنیم که زندگی رو بتونیم ببریم جلو 

اگر یک حقوق بود که عمرااااا نمیشد 

یه اجاره میدادیم و خرید میکردیم،تموم میشد 

و با این اوضاع من هنوزم نمیتونم درک کنم که یک سریا میگن مرد وظیفش هست که مسائل مالی رو ببره جلو 

کمرشکن هست!

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
خودتون شغلتون چیه؟؟

پرستارم 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
هم خودم هم همسرم کار میکنیم که زندگی رو بتونیم ببریم جلو  اگر یک حقوق بود که عمرااااا نمیشد&nb ...

خب منی که بیکارم چیکار میتونم کنم؟کجا برم کار کنم واقعا.حسابدارم.برم سذکتا از۷تا۴ماعی سه تومن

دقیقا منم حس ها شمارو دارم واقعا مردم وضعشون خوبه 😔 به سختی میگذره آرزو لباس خریدن باید به گور برد حتی چیزاهایی دیگه هم همینطور مثلا حتی نمیتونم یه کتاب بخرم بخونم سرگرم بشم😔هزینه ها دکتر هم هست دیگه بیخیال دکتر رفتن شدم یعنی نمیرم