2789
عنوان

افزایش وزن

109 بازدید | 13 پست

سلام من دیشب تاپیک زده بودم قول داده بودم لیست برنامه غذاییم رو که دکتر داده بگم

روز اول:صبحانه :۱لیوان چای،۳کف دست نان،۲قوطی کبریت پنیر،گوجه و خیار،۴عدد گردو تازه

نهار:۱۰ق غ برنج،۳تکه گوشت خورشتی،۵ق غ آب خورشت،۱کاسه ماست

عصرانه:مغز پسته ۸عدد،۱لیوان شیرموز،۱پیمانه پودر گین آپ

شام:۳کف دست نان سنگک،۳تکه کتلت به اندازه نوار کاست،گوجه و کاهو

قبل از خواب:۱عدد خرما،۱عدد سیب زمینی یا ۶عدد توت فرنگی

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مخمر آب جو با قرص فولیک اسید رو هم تاپیک قبلی گفتم،مخمر ۲تا آخرشب،فولیک اسیدم شبی یدونه

بقیه روزا رو هم تو همین تاپیک میذارم ببینید

من میخوام چاق بشم ولی حوصله غذا خوردن ندارم   بعد تازه میخوام یه هفته ایی به وزن دلخواهم برسم ...

منم همینم اما دکتر میری قرص میخوری انگیزه میگیری انگار

@__strawberry__     @nation_of_love     @ررسپینااا    

ممنون که یادت بود و تگم کردی🥲😘😘😘

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
ممنون که یادت بود و تگم کردی🥲😘😘😘

خواهش میکنم عزیزم،روزای بعد رو هم تو این تاپیک مینویسم 

خواهش میکنم عزیزم،روزای بعد رو هم تو این تاپیک مینویسم 

باشه میام میبینم😘

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
مرسی عشقم ب یادم بودی،ا..الله ک ب وزن دلخواهت برسی وثابت رو اون وزن بمونی🤲🤲🙏😍😍

مرسی عزیز دلم همچنین😍🤩🥰