2777
2789
عنوان

خیلی خستم

169 بازدید | 15 پست

از تنهایی ، از زندگی بدون عشق و  خیلی چیزای دیگه . هیچ خواستگاری ندارم ، برای دوستی دو سه نفر تا حالا سمتم اومدن که شرایط خوبی نداشتن اصلا و ضربات روحی بدی بهم زدن و کلا افتضاح بودن و صرف تنها نبودن باهاشون بودم اونم خیلی کوتاه . از دوست داشتنی نبودن از خواسته نشدن خستم همین . لطفا نصیحتم نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خسته ام

حس پس زدن دارم اینکه تایم براری مثل پروانه دورش بچرخی بهش برسی آخرش بفهمی طرفت ج ن ده باز بوده و تو فکر میکردی داره امتحانت میکنه ک نکنه ی وقت تو اینجوری نباشی  خیلی درد داره

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
آرومم کنید ، راهکار بهم بدید ولی نصیحتم نکنید یا چیزی رو توی سرم نزنید 

راهکار اینه خودتو از نو بسازی ،تغییر ایجاد کنی برای جذب آدم مناسب ،تمرکز نذاری رو حال بدت ،چون هر چی فکر کنی ذهنت بیشتر و بیشتر بزرگش میکنه 

باور داشته باش که تو هم جفتی داری که مال خودته. فقط هنوز پیدات نکرده. 

شاید اصلا جفتی وجود نداره یا شایدم هست ولی دیر بشه ، من روز به روز خسته تر و بی انگیزه تر میشم الان احتیاج دارم به وجود آدم واقعی بعدا دیره

شاید اصلا جفتی وجود نداره یا شایدم هست ولی دیر بشه ، من روز به روز خسته تر و بی انگیزه تر میشم الان ...

چطور ممکنه پرنده ها جفت داشته باشن اونوقت خدا برای آدما جفت خلق نکرده باشه. فقط باید هوشیار باشی و جفتتو رم ندی

چطور ممکنه پرنده ها جفت داشته باشن اونوقت خدا برای آدما جفت خلق نکرده باشه. فقط باید هوشیار باشی و ج ...

من هیچی از رابطه بلد نیستم آدمای درستی هم سر راهم قرار نمیگیرن