2777
2789
عنوان

فروش منزل به علت مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 48 پست
کدوم یکی از مشکلات نی نی سایتی ها حاده؟ اکثرا تاپیک میزنن برا درددل های معمولی و تبادل نظر

والا خیلی کم معمولی ببینم 

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست                            جای چشم ابرو نگیرد هرچه او بالاتر است 
والا خیلی کم معمولی ببینم 

حرص نخور حالا. مجازی کلا در حد مجازی مهمه😁

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب کلی گریه کردم براش. میگم اگه دیگه نبینمش چی.

إن شا الله که میبینی

پس حرف دلت گوش بده و با پدرت مهربونی کن

هتل بهتره خونه باباس؟ 

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!
چی میگی یه موضوع ساده که اصن جوابش مشخصه یا هتل بره یا تحمل انقد گندش می‌کنی 

دعوت‌نامه فرستاده بودم برات بیای تاپیکم اظهار فضل کنی!؟ 

اسم مستعارم "غزلک"ه به معنی غزل کوچک 🍀 مامان کاوه
خونه‌ی بابام 😁

بالاخره چه کردی؟ 

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!
دعوت‌نامه فرستاده بودم برات بیای تاپیکم اظهار فضل کنی!؟ 

مگه برا بقیه فرستاده بودی🤣🤣🤣

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست                            جای چشم ابرو نگیرد هرچه او بالاتر است 
مگه برا بقیه فرستاده بودی🤣🤣🤣

ببین اگر حسادتت تحریک شد

مجبور نیستی بمونی تو تاپیکش

دیگه ببخشید اگر شوهرش تا سر حد مرگ کتکش نزده یا دعوا با مادرشوهر و جاری نداشته و ...

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

سه چهار هفته زیاده

مگر اینکه فکر کنی دیگه نمی بینیشون و صبر و تحملت رو خیلی بالا ببری در مقابل کارایی که دوست نداری

و از طرفیم همونطوری رفتار کنی که میدونی دوست دارن

کلا بذاری با خاطره خوش جدا بشید

میتونید هم از خریدار جدید یه مهلت بگیرید مثلا دو هفته شو خونه خودت بمونی

دو هفته بیایی خونه پدرت که تایم کمتری اونجا باشی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین اگر حسادتت تحریک شد مجبور نیستی بمونی تو تاپیکش دیگه ببخشید اگر شوهرش تا سر حد مرگ کتکش نزده ...

بسم‌الله دیگه خونه بابا یا هتل رفتم حسادت داره😐😮😮😮

جمع کردیم داریم میریم خونه بابام فردا 

إن شا الله به سلامتی 

امیدوارم با خاطره خوش ترکشون کنی و خیلی زود هم بتونید دوباره همدیگه رو ببینید.

بسم‌الله دیگه خونه بابا یا هتل رفتم حسادت داره😐😮😮😮

نه ولی لابد مهاجرت برای تو حسادت داره که ول کن نیستی .... از اولین کامنتت رفتارت به قدری بد بوده که چند نفر بهت تذکر دادن

پس بهتره خجالت بکشی و به خودت بیایی

اگرم حسادت نیست پس درست رفتار کن

نه ولی لابد مهاجرت برای تو حسادت داره که ول کن نیستی .... از اولین کامنتت رفتارت به قدری بد بوده که ...

شما بد برداشت کردی گل حتما باید استیکر میفرستادم تا منظورمو متوجه بشن مگه فوش دادم گفتم ما چیکار کنیم بریم با باباش صحبت کنیم؟یا بریم هتل براش رزرو کنیم ؟یا چند روز بیارمشو خونه خودم.؟خب چیکار کنیم معلومه یا باید میرفت هتل یا خونه بابا و تحمل 

اصن ول کن تو رو خدا 

ببین اگر حسادتت تحریک شد مجبور نیستی بمونی تو تاپیکش دیگه ببخشید اگر شوهرش تا سر حد مرگ کتکش نزده ...

چقد امضات قشنگه‌.

من اهمیتی به نمکی نمیدم بیخیالش 😂 اگه قرار بود جواب امثال این ُ بدم که هم سطح خودشون میشدم. 

اسم مستعارم "غزلک"ه به معنی غزل کوچک 🍀 مامان کاوه