2777
2789
عنوان

دعوای مادر پدر

92 بازدید | 7 پست

مامان من همیشه دعوا راه میندازه با بابام سر هر چی میشه فحش رکیک به خانواده بابام میده انقد تو خونه داد زدن روم نمیشه سرم رو بالا کنم تو محل 

یه بار سر اینکه به مامانم گفتم دعوا راه ننداز اومده بود مدرسه جلو همه داد و بیداد آبرو برامون نزاشته 

یه کلمه از حرفاش معنی نمی‌ده به همه فحش میده،تهمت میزنه،چون فامیلش هر سری یه گندی میزنم اعم از طلاق گرفتن و کتک کاری دست پیش میگیره پس نیفته،هر سال سر امتحان های ترم انقد داد و بیداد داشتیم که نتونستم درس بخونم 

من از این خانواده میرم و دیگه هیچ وقت برنمیگردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایطت خیلی شبیه منه..ولی واس من یکم خفیف تره..فقط یکم

ببین..من همیشه تنها چیزی ک باعث میشه بخوام ادامه بدم،اینه ک یه روزی ک قراره از این خونه و از این شهر برم،فکر میکنم..

خو من چه کنم الان؟؟

کاری ازدستت برنمیاد و فقط میتونید بی تفاوت باشید. بهش ک توجه کنید و هی بگید دعوا نکن بیشتر همت دعوا میکنه اینم بگم چون درس نخونده شاید ی علت اصلیش باشه 

شکرنور که اینقدر خوشبختم🕸️🍓