2777
2789
عنوان

خنده بی موقع😐🤣

942 بازدید | 39 پست

عاقااااا چقد بده یجایی که نباید خندت بگیره😑

مخصوصا من که بگیره اصلا ول نمیکنه باید از محل متواری بشم🤣

تاحالا براتون پیش اومده؟؟

خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....

وای آره

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با همسایه که آقام هست سوار آسانسور شدیم رو به روم وایستاده پقی زدم زیر خنده کلا نمیتونم خودمو کنترل کنم 

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️

شب سال نو،دو سال پیش بود مادر بزرگم فوت کرده بود بابام و عموم خبر نداشتن قرار شد همه بریم خونه عموم ب عموم و بابام بگیم عمومم از اون خشکه مقدسا کلی ام اخوند و زن اخوند اومده بود همه درحال گریه، عروس عموم ک اومد تو مجلس رژ جیغ قرمزززز زده بود من از دیدنش خندم گرفته بود اساسی،دهنم اصلا بسته نمیشد...ولی خب خداروشکر موقع کرونا بود ماسک داشتم🤭

من وسط دعوا و بحث با شوهرم وقتی حرصی میشه، خیلی ام جدیم هاا. خندم میگیره کلا اقتدارم میره زیر سوال د ...

واییی🤣عشق منم تو موقعتایی که آدم ببینه عصبی میشه، به جاش میخنده😐😂😂😂

خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....