2777
2789

والا من که چندروز پیش رفتم دندون عقلمو بکشه کلی درد میکرد اعصاب واسم نمونده بود دکتر گفت دندون کناریش هم خراب شده نمیشه درست کرد باید کشیده بشه دوتا دندونمو تازه کشیدم که حالا دوتا دیگه ام تازه شروع کرده  اونم باید درست بشه که نمیدون باید چیکار کنم با این اوضاع 

اولا باید ببینی عفونت کرده یا نه ..اگه سیاه و ورم کرده پس عفونت داره تا عفونت نخوابه درد رو داری پس هر هشت ساعت آموکسی‌سیلین..الان هم ایبوپروفن بخور و آب گرم و نمک در حدی که زیاد شور باشه رو داخل دهان به مت یک دقیقه نگه دار که  هم ضد عفونی بشه هم درد رو کمتر کنه ..تا عفونت هم از بین نره دکتر کاری نمیکنه 

یه مرد خسته از دنیا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من که چندروز پیش رفتم دندون عقلمو بکشه کلی درد میکرد اعصاب واسم نمونده بود دکتر گفت دندون کناری ...

منم یکی درست کردم جفتیش هم خراب بود گفت اینم باید درست کنی وگرنه درد میگیره گوش نکردم الان زمانی درد گرفته ک دکتر امروز نبودش منم فردا دارم میرم سفر😭

خودمم احساس کردم عفونت داره اموکسی میخورم  ممنون

اسید مفنامیک هم دارید بخورین ولی به احتمال زیاد با همون آب گرم و نمک دردتون ساکت میشه فقط باید حداقل یک دقیقه نگه دارین اولش دردش یه مقدار بیشتر میشه ولی بعدش سریع ساکت میشه

یه مرد خسته از دنیا