2777
2789
عنوان

خواهرم😢😢

299 بازدید | 15 پست

خانوما خواهرم بچه چاهارم ناخواسته بارداره الان تقریبا ۴هفته اشه وبچه سومش ۱۰ ماهه است .من میدونم ولی مادرم نه الان ویار داره همش حالش بده ومامانم هم خیلی نگرانشه میگه .خواهرم میخواد سقط کنه گفته بود به مامان اصلا نگو ولی من وقتی حال مادرم دیدم که خیلی نگران خواهرمه گفتم ولی قسمش دادم فعلا به روش نیاره .الان هم عذاب وجدان دارم که چرا گفتم😔😔😔بنظرتون کار بدی کردم؟

چرا سقط کنه؟

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این چیزا رو بدونن بهتره. چون فردا هر اتفاقی بیقته میگن فلانی میدونستی برا چی نگفتی ما تجربه مون بیشتر بهتر کمک میکردیم

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
نمیتونم بگم کارت درسته یا غلط ولی وقتی گفته نگو بهتر بود نگی

خودمم پشیمونم ولی خب نگرانش بودم من ازش دورم ولی مادرم نزدیکه گفتم حداقل اون بفهمه اگه خدای نکرده سقطش کرد یکی باشه بهش برسه

منم براهمین گفتم حالا نمیدونم وقتی بفهمه واکنشش چیه

خودت بگو مامان خیلی نگرانت بود نخواستم اذیت بشه بهش گفتم بهتره بدونه از این حرفا

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..