2777
2789
عنوان

سرطان

2954 بازدید | 23 پست

سلام عزیزان

پدرم سرطان ریه متاستاز به مغز داره ؟توده ها کوچیک اند ،میخواستمبدونم  کسی اینجا گامانایف انجام داده ؟بهترین راه برای درمان سرطانی که جاش جوریه که نمیشه جراحی کرد چیه؟و اینکه کسی دکتر گیو شریفی رو میشناسه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا سلامتي بده بخاطر ريسك زياد هر دكتري عمل نميكنه به نظر من به ي دكتر بسنده نكنيد  بيمارستا ...

عزیزم من تهران نیستم ولی دکترای ارومیه میگن باید بره تهران ،دکتر گیو خب میدونم جراح باز انجام میده ،ولی توده پدرم رو نمیشه جراحی باز کرد ،نمیدونیم کجا بریم ولی دو دکتر مغز و اعصاب گفتن باید سایبرنایف یا گامانایف انجام بده ،باید زود اقدام کنیم توده بزرگ شه کتر از کار میگذره

نميتونيد بيايد تهران؟ سريع تر اقدام كنيد 

میتونیم فقط دکترا سریع نوبت نمیدن باید یکی که کارش درسته پیدا کنیم نوبت بگیریم بعد بریم موندن تو تهران بصورت بلند مدت خیلی هزینه بره خود درمان کلی هزینه داره پدرم ۲۱ روز یه بار ایمنوتراپی میکنه هربار ۳۵ میلیون میده شیمی درمانی هم میکنه.

نظردکترش چیه؟پدر منم داشت 😢

دکتر انکلوژی میگه من نمیدونم برو مغز و اعصاب یه دکتر مغز و اعصاب رفتیم گفت باید سایبر نایف انجام بده اونم شنیدیم ایران نیست ترکیه هست که حداقل ۳۵۰ تا ۴۰۰ میلیونی میخواد ما الان نداریم.

دکتر پرتودرمانی در ارومیه رفتیم اونم گفت بره پیش دکتر احمد عامری در تهران srs یا گامانایف انجام بده ،چند روزه زنگ میزنیم هیچ کس جواب نمیده .تو گوگل سرچ کردم ببینم شماره دیگه ای داره این عامری نوشته بیمارستان امام حسین بخش رادیوتراپی و پرتودرمانی ولی درمانگاه رادیولوژی جواب نمیده ،تلفن گویا میگه سیستم فعال نیست سایت هم فعال میست اصلا یه هفته گذشته نتوستیم ازش نوبت بگیریم

راجع به طب سوزنی و سنتی هم تحقیق کن شاید براش مفید باشه 

عزیزم سرطان پیشرفته داره طب سنتی براش کارساز نیست ،فقط با داروهای شیمی و دستگاه های پیشرفته میشه درمان کرد

عزیزم سرطان پیشرفته داره طب سنتی براش کارساز نیست ،فقط با داروهای شیمی و دستگاه های پیشرفته میشه درم ...

آخه وقتی دیدم گفتی نمیتونه عمل کنه گفتم شاید طب سوزنی تاثیر داشته باشه توی سرطان روحیه خیلی مهمه حتما بهش روحیه بده یه نفر با همین روحیه و امید بالا سرطان خونش و درمان کرد