2777
2789
عنوان

تغییر رنگ پوست

712 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من پوستم سبزه هستش و کمی لک وجوش هم داره ی روش خونگی دارین مطمعن باشه ک رنگ پوست رو یکم روشنترکنه ولک هارو کمرنگ کنه؟؟؟؟؟

یمدت هم ازکرم شب دستساز استفاده کردم بعداینکه ول کردم دوباره رنگ پوست برگشت ب اولش کرم ها هم گرون شده نمیشه خرید

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پاییز وزمستون که افتاب کمتره باید کرم لایه بردار بزنی وهمیشه هم از ضدافتاب بیرنگ استفاده کنی حتی تو خونه یه صابون گیاهیم از عطاری بگیر..هله هوله نخور اب به مقدار کافی بخور خوابت کم وزیاد نباشه ورزش کن روحیتو بالاببر یبوست اصلا نداشته باشی

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁
ماستو لیمو ترش رو قاطی کن بزن بعد ۵دقیقه ببین پوستت چقد سفید میشه

امتحانش کردی؟؟؟من آردبرنج بالیموترش و کمی آب قاطی میکنم میزنم میشورم پشتش مرطوب کننده.ولی تاحالا جواب نگرفتم چن وقتیه اینکترو انجام میدم البته ن هر روز انجابدما

سلام 

سیب زمینی رنده کنید. 

آب سیب زمینی که نشاسته داره فقط نشاسته اش رو با کمی ماست کم چرب مخلوط و به پوستتون بزنید حتی دور چشم. 

هفته ای سه بار 

میتونید کلا سیب زمینی رنده شده بهمراه آب سیب زمینی رو با ماست مخلوط کنید.

هرجور راحتتریید.

به مامان چیزی نگو....🖤
امتحانش کردی؟؟؟من آردبرنج بالیموترش و کمی آب قاطی میکنم میزنم میشورم پشتش مرطوب کننده.ولی تاحالا جوا ...

از ماسک های ورقه ایی استفاده کن.ب پوستت برس کم کم روشنترمیشه.نه ک بگم سفیدبرفی میشیا نه ولی پوستت زنده و شاداب تر میشه.

بخشش‌مکرر،تکرار‌مجدد‌میاره...🙂
خب راهکار؟؟

عزیز دلم من مشاور پوستو مو هستم اگر تمایل داشتید میتونم فرم مشاوره رو بفرستم براتون پر کنید بعدش میتونم کمکتون کنم اگر بخوای ایدیمو توی ایتا بفرسم بهت پیام بد

چن نفر از همین نینی سایت اومدنیام دادن و من راهنماییشون کردم

از ماسک های ورقه ایی استفاده کن.ب پوستت برس کم کم روشنترمیشه.نه ک بگم سفیدبرفی میشیا نه ولی پوستت زن ...

ولی مدتی ک کرم شب میزدم خیلی خوب شده بود پوستم اگه پولشو داشتم میگرفتم بازم