2777
2789
عنوان

دوران عقد

235 بازدید | 11 پست

به نظرتون اگه تایم دوران عقد کم باشه در حد ۴ماه اینا 

بعد تو این ۴ماه به حز بوس و بغل عادی هیچ رابطه جنسی بین دو طرف نباشه، بعد ازدواج خیلی سخت میشه تا ادم یخش اب بشه با شرایط؟ به نظرتون کار اشتباهیه؟ 

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه ولی بازم ۶ ماه عقد و نداشتن رابطه خوبه برای رسیدن به شناخت بهتر 

دوران اشنایی و شناختمون به اندازه کافی و طولانی بوده بعد عقد کردیم

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
منو نمیگی تو دوران نامزدی هنوز ل...ب ساده هم نگرفتم😐😐😐 هوف شبیهه منگلا شدم هربار میاد جلو پسش می ...

خب پیشنهاد میکنم که تو دوران نامزدی که اصلا ولرد این مسائل نشو چون دوران نامزدی دوران شناخته با عقد فرق داره

نه همون بوس بغل یخو باز میکنه .رابطه خوب نیس تو عقد

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
خب پیشنهاد میکنم که تو دوران نامزدی که اصلا ولرد این مسائل نشو چون دوران نامزدی دوران شناخته با عقد ...

اره دیگه خودمم همینو میگم نامزدمم با اینکه میخواد ولی گفته احترام میزارم تا زمانی که امادگیش داشته باشی

اون روز به ابجیم میگفتم نمیدونم من زیاد امل و ساده ام 

یا اطرافیانم زیاد وسعت دیدگاهشون بازه🤦🏻‍♀️

منم رابطه ی جنسی کامل نداشتم.یخمم زود آب شد عزیزم.

رابطه جنسی غیر کامل هم نداشتید؟ 

همسرتون ادمی هستن که زود یخشون اب میشه؟ 

من حس میکنم تو این مورد همسرمم یکم دیر یخش اب میشه

رابطه جنسی غیر کامل هم نداشتید؟  همسرتون ادمی هستن که زود یخشون اب میشه؟  من حس میکنم تو ...

هر دو از هم زیاد خجالت نمی‌کشیدیم مخصوصا همسرم.چرت غیر کامل داشتیم.کلا دخول هیچ جوره نداشتیم،ببخشید البته.