2777
2789
عنوان

بیاید چالش🥴🥲

74 بازدید | 19 پست

اونایی که حوصلتون سررفته 

اگه دنیا اومدنتون دست خودتون بود دنیا میومدی یا نه؟باذکر دلیل 

تاحالا به آخر خط رسیدی ؟چرا؟

دنیا برات چه شکلیه توضیح بده ؟

من خودم اول جواب بدم بعد کامنت هاتون رو میخونم 

۱_نه دنیا نمیومدم چون دنیا جالب نیست و دیگه به درد نمیخوره هرکه رو میبینی میگه انگیزه ندارم دلم گرفته دنیا به حال عجیبی گرفته انگار دیگه باید امام زمان ظهور کنن 😭

۲_اره رسیدم بارها توضیح نمیدم 

۳_دنیا برام همون شکلی هست که تو سوال یک گفتم 

هر سوالی نخواستین جواب ندید ممنون💋❤️

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هیچ وقت به دنیا نمیومدم لعنت به این دنیا

چرا عزیزم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
نمیومدم بابا میشستم با حوری ها عشق و حال میکردم😐🚶🏻‍♀️

😐😐😐حوری کجا بود 

ب دنیا میومدم چون عاشق خانوادم و همسرمم . اما کاش میشد ی سری چیزا رو از دست تقدیر و سرنوشت جدا کرد انداخت دور . الان اصلا حال دلم خوب نیس . چشام پر اشک و گلوم پر بغض . برای حل مشکلم ی صلوات میفرستید دوستای مجازی من؟ ممنونم

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

۱_نه واقعااااا نه چون این دنیا چیزی جز بدبختی نداره  ۲_اره زیاد رسیدم  ۳_ یه جای تقریبا ...

ممنون که به همه سوال هام جواب دادی و دلیل گفتی 🧡💋

خواستی بگو چندسالته 

چرا عزیزم 

چون مامانمو از ۱۰سالگی از دست دادم ۱۲سالیگی شوهرم دادن هزار ران دلیل.....غصه خوردن تو سن کم جنگ اعصاب... آرزو هات نابود میشن ؛؛؛؛الان بعد ۱۲سال زندگی دوتا بچه دارم شده ۲۴سالم هیییی

ب دنیا میومدم چون عاشق خانوادم و همسرمم . اما کاش میشد ی سری چیزا رو از دست تقدیر و سرنوشت جدا کرد ا ...

قشنگ گفتی 

مرسی که جواب کامل دادی 

حتما💋

وا اگه دنیا نمیومدیم که الان بهشت بودیم😑 مگه بهشت نبودیم😁؟

نه خواهر عالم در بودیم بهشت که بعد از این جاست 

چون مامانمو از ۱۰سالگی از دست دادم ۱۲سالیگی شوهرم دادن هزار ران دلیل.....غصه خوردن تو سن کم جنگ اعصا ...

وااااای 😭🥲چه کشیدی الهی عزیزم 

۱_ اگه دست خودم بود قطعاً حاضر نبودم وارد این دنیا‌ی بی ارزش بشم چون امام علی ( ع ) هم فرمودند : دنیا به پَر کاهی ارزش نداره واقعاً هم همینطوره دنیا ارزش هیچی نداره 

۲_ تا الان راستش ن به آخر خط نرسیدم 

۳_ دنیا یچیز بی ارزش برامه