2777
2789
عنوان

وام فوری

256 بازدید | 13 پست

مهربونا نیاز به وام فوری بدون نیاز به سپرده دارم 

موسسه یا بانک جایی رو سراغ دارید  وام بدن؟

ضامن دارم ۷۰تومن لازم دارم.

براتون صلوات میفرستم اگه میشناسید معرفی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به سایت بانکها سر بزن 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

منم عین خودتم

هر بانکی رفتیم گفته وام نمیدیم

ر*دم. به این مملکت

اگه بانکی رو پیدا کردی به منم بگو❤️انشالله کارت زودتر راه بیافته

برای سلامتی تو راهی هام دعا کنید🥹❤️

سر زدم خود بانکم رفتم باید سپرده مسدود کنی بدون سپرده نمیدن

دیگه همینه گلم کاری نمیشه کرد 😔طلا نداری بفروش

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
منم عین خودتم هر بانکی رفتیم گفته وام نمیدیم ر*دم. به این مملکت اگه بانکی رو پیدا کردی به منم بگو ...

اینهمه مردم وام میگیرن چطوریه که ماها نمی‌تونیم بگیریم؟ 

اعصابم بهم ریخته . موسسه ها وام میدن خییلی سود داره.

مثلاً امروز یه جا گفتن صدتومن درخواست بدین شصت تومن می‌دیم ۱۱ماه بعد تسویه ۴۰تومنتونو میدیم

نه فقط یه انگشتر و گوشواره نگه داشتم .  یه مقدار طلا داشتم فروختم سهام خریدم الان ریزش کرده پو ...

خدا بزرگه .این ذکرو بگو خدا روزی رسان بی حساب هست .ببخشید عزبزم وام واسه چی لازم داری ؟؟؟

اینهمه مردم وام میگیرن چطوریه که ماها نمی‌تونیم بگیریم؟  اعصابم بهم ریخته . موسسه ها وام میدن ...

پارتی داشته باشی بی سپرده هم وام میدن

ما که نداشتیم

برای سلامتی تو راهی هام دعا کنید🥹❤️